Vadefoodies

Vadefoodies Igualada
14/06/2019 - 15/06/2019 Igualada

Vine a conèixer la cuina coreana a través de tallers, xerrades i showcookings al Festival de Tendències Gastronòmiques Vadefoodies d'Igualada.

Где?

Museu de la Pell d'Igualada

Carrer del Dr. Joan Mercader, 1 -

La cuina coreana és encara desconeguda al nostre entorn però desperta un interès creixent entre els aficionats a la gastronomia per la gran varietat de verdures, arrossos, sopes, carns i peixos que mescla.
Recollint aquesta tendència, la cinquena edició del Festival de Tendències Gastronòmiques Vadefoodies que se celebrarà els dies 14 i 15 de juny a Igualada organitzarà diverses activitats per conèixer més a fons la proposta culinària de Corea a través de tallers, xerrades i showcookings i donarà a conèixer alguns dels plats estrella com el Bulgogi, el Bibimbap o el Kimchi, que ja formen part de la gastronomia internacional.

La cuina coreana, els fermentats, els gelats i els esmorzars de forquilla i ganivet seran tendències protagonistes de la cinquena edició de Vadefoodies El xef Sergi de Meià, la dietista Magda Carlas o el sommelier Josep Pelegrín, entre els experts que oferiran tallers, xerrades i showcookings

El Festival reedita l’Eat Street més popular i torna a l’emplaçament original: el Museu de la Pell d’Igualada.

 Web

Прилагаемые документы

На карте

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

 

список рассылок