Des de casa

#ElPalauGüellAcasa

Palau Güell
18/05/2020

El Palau Güell es suma també al Dia Mundial dels Museus aquest 18 de maig  programant dues activitats per seguir des de casa.

Podreu recrear les xemeneies del terrat a través d'un taller per a tota la família i visitar l'exposició fotogràfica "Balcons i finestres del Palau Güell".

Una original manera de conèixer de més a prop aquest palau civil del carrer Nou de la Rambla de Barcelona, obra del genial arquitecte Antoni Gaudí.

#ElPalauGüellAcasa, no us ho podeu perdre!

On?

Palau Güell, Barcelona.

Taller «Recreant les xemeneies de Gaudí» 

El Palau Güell us proposa aquesta activitat per fer des de casa amb tota la família. El taller que condueix Enric Servera de Biribotis recrea les xemeneies del Palau amb materials reciclables comuns a totes les cases. 
Seguiu el Palau Güell a Facebook  i a Instagram, i si pengeu les vostres xemeneies abans del 24 de maig amb l’etiqueta #ElPalauGüellAcasa rebreu dues entrades per quan torni a obrir les seves portes.


Exposició fotogràfica «Balcons i finestres del Palau Güell»

 

Els balcons i les finestres d'aquest palau són únics, i aquests dies els podreu conèixer en aquesta exposició. Si la visiteu descobrireu els dissenys que Antoni Gaudí va incorporar a aquests elements i que els millors artesans de forja i ferro de l’època van treballar per a la família Güell.

+info https://www.palauguell.cat/elpalauguellacasa

Palau Güell

 Web

Documents adjunts

Al mapa