Calçotada en familia al Vilar Rural de Cardona

03/03/2017 - 26/03/2017 Barcelona

Vilars Rurals organitza calçotades tradicionals amb productes de primera qualitat, carns seleccionades i verdures i calçots de la zona, a més d'incloure activitats per als més petits. 

On?

Vilar Rural de Cardona

Camí de Lourdes S/N -

Els diumenges de març al Vilar Rural de Cardona s'organitzen calçotades en família que consisteixen en un menú calçotada que inclou: una teula de 20 calçots per persona amb salsa romesco i vi en porró més Menú Bufet al restaurant del Vilar. També es dóna una polsera als nens perquè puguin accedir a les activitats del Vilar i ells seran els encarregats de pintar els pitets que s'utilitzaran per menjar els calçots. A més, es pot participar amb la tota la família al taller de cuina especial a Ca la Masovera per aprendre a fer salsa romesco. 

 Web

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

Butlletins anteriors

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.