Cicle de concerts ''Setembre musical''

15/09/2018 - 29/09/2018 Abrera

El ''Setembre musical''  arriba a Abrera amb les actuacions dels grups Hirundo Maris, Reina Roja i Amazing Gospel.

On?

Casa de Cultura

Federico García Lorca, 17 -

HIRUNDO MARIS

15 de setembre. Dissabte. 22 h. Casa de Cultura

Proposen un viatge musical a través de la geografia i del temps. Tot alternant pàgines de la música tradicional (melodies sefardites, catalanes, espanyoles, cèltiques i noruegues) amb composicions pròpies, creant un univers sonor i poètic eminentment personal, barrejant amb una sorprenent naturalitat les pràctiques musicals adquirides al llarg de la seva carrera amb una diversitat excepcional que abraça totes les músiques.

 

REINA ROJA

22 de setembre. Dissabte. 22 h. Casa de Cultura

Una banda autogestionada i independent de flamenc-pop contemporani. Les seves cançons no es lliguen a un estil concret, però si a un missatge humanista imprescindible. Original de València, està liderada per María Briones a la veu i el productor i percussionista Rafa Villalba. Els acompanya a la guitarra flamenca Manuel Reyes. Combinen el flamenc, la cobla i qualsevol música del món que els captivi sense oblidar les seves arrels mediterrànies.

 

AMAZING GOSPEL

29 de setembre. Dissabte. 22 h. Casa de Cultura

Un cor de música gospel de la Xarxa Gospel de Catalunya dirigit pel director Manel Garcia. Les seves actuacions sempre van destinades a un fi benèfic. Amb seu a Esparreguera, té cantaires de diferents poblacions del Baix Llobregat, l’Anoia, l’Alt Penedès i el Vallès Occidental. Va iniciar la seva activitat l’octubre de 2011 amb uns 50 cantaires i des d’aquell moment el cor no ha parat de créixer; actualment consta de 85 integrants. Les ganes, la passió, el sentiment, i sobretot l’amor per la música fa que cada assaig, cada actuació, cada petita col·laboració es transformi en un esdeveniment únic.

 Web


Subscriu-te al butlletí turístic:

  • Butlletí setmanal, cada dijous a la teva bústia de correu.

  • Plans per al cap de setmana a prop de Barcelona.

  • Activitats singulars, gratuïtes o molt econòmiques.

  • Rutes familiars i activitats de descoberta de la natura.

  • Oci, cultura i natura.