Activitats culturals, enoturisme, itineraris a la natura... Si ets curiós, descobreix les comarques de Barcelona amb el Carles i la Cristina, els bloguers de wetravel.cat i amb la Judith i el David, del blog enoturista.cat.

Propostes per al cap de setmana

Els Enoturistes curiosos et descobreixen l'enoturisme al Bages i el llegat de pedra seca amagat entre el seu paisatge. Així que si ets curiós de mena, t'agrada el vi i descobrir com, no fa tant de temps, feien vi a peu de vinya, no et perdis aquest nou capítol. Una proposta del blog de vins i viatges, l'Enoturista.

 

Més articles del blog

Els Enoturistes curiosos et descobreixen l'enoturisme més florit a les comarques del Penedès i del Baix Llobregat. Així que si ets curiós de mena, t'agrada el vi i creus en el flower power, mira el vídeo i descobreix com viure, tastar i beure la primavera. Una proposta del blog de vins i viatges, l'Enoturista.

En aquest nou capítol dels Enoturistes curiosos, et volem descobrir una denominació d'orígen petita i que mira al mar, Alella. Així que si ets curiós de mena i t'agrada el vi, mira el vídeo i descobreix que el Maresme té un important patrimoni modernista amb cases d'estiueig i vinyes verdes vora el mar. Una proposta del blog de vins i viatges, l'Enoturista.

Si t'agrada el vi i ets curiós de mena, no et pots perdre aquest capítol dels Enoturistes curiosos pels escenaris de la Guerra aèria al Penedès. Saps que al Penedès es van lliurar les darreres batalles aèries de la guerra civil? Una proposta del blog de vins i viatges, l'Enoturista

Terrassa, de ruta modernista

Des dels burgesos fins a les fàbriques tèxtils. Descobreix totes les facetes de l' arquitectura modernista a Terrassa

Igualada, de ruta medieval

L'Anoia és terra de castells, però què en queda a la seva capital de l'època feudal? La Igualada medieval us sorprendrà. 

Badalona, de ruta enoturística

Una Badalona desconeguda amb un passat romà, medieval i rural que encara es pot viure. Ens acompanyeu?

Sau i el Collsacabra de dalt a baix

Un paisatge abrupte amb unes vistes impressionants us espera a Osona. Veniu a descobrir-lo?

El Prat, de ruta gastronòmica

La carxofa al descobert: de la terra al plat. Ruta pel Parc Agrari del Baix Llobregat i degustació de la verdura més famosa de la zona.