Activitats culturals, enoturisme, itineraris a la natura... Si ets curiós, descobreix les comarques de Barcelona amb el Carles i la Cristina, els bloguers de wetravel.cat i amb la Judith i el David, del blog enoturista.cat.

Propostes per al cap de setmana

Calaf, un dia complet

Un dia rodó a Calaf per descobrir les botigues antigues recuperades i els seus entorns sobre d’una baCiCleta.

Més articles del blog

Barcelona, ruta de miradors

Diuen que per conèixer una ciutat, l’has de caminar, t’hi has de perdre i l’has de descobrir poc a poc. Nosaltres també creiem que s’ha de veure des de les alçades.

El Maresme, territori iberoromà

El llegat iberoromà al Maresme és interminable. Des de Teià fins a Cabrera, descobrim les restes més significatives.

Granollers, un dia complet

Ciutat de mercat, ciutat medieval, ciutat modernista i ciutat industrial. En un dia a Granollers hi pots veure tot això i molt més!

Vilanova i la Geltrú, des del mar

Caiac, platja, paddle surf o sortides en veler. Les activitats marítimes a Vilanova i la Geltrú són interminables.

Cardona, un cap de setmana complet

Al passat, va ser un territori a protegir. Ara, un indret que cal conèixer. Cardona, patrimoni, sal i oli en un cap de setmana.

L'Anoia, castells, vi i paper

Que l'Anoia és terra de castells és induscutible, però la comarca també té una història paperera i vinícola més desconeguda. 

Maresme, un dia de mar

El submarinisme i l’snorkel són dues de les activitats que es poden practicar a la costa de Barcelona. Passem un dia de mar al Maresme?

Sant Cugat, patrimoni i natura

A tocar de Barcelona i dins del Parc Natural de la Serra de Collserola, Sant Cugat és un pla perfecte per escapar de la gran ciutat i gaudir d’un dia de patrimoni i natura.

Trepitjant el Berguedà

El Berguedà és un paradís pels senderistes, on caminants de tots els nivells troben el seu racó. Descobrim la zona del Catllaràs al Pedraforca.

Desconnexió a Vidrà

A Vidrà hi trobareu natura en estat pur i ambient rural i ramader, dos ingredients ideals per desconnectar del dia a dia.

L’autenticitat del Bages, en camper

Descobrim els paisatges més autèntics del Bages sobre quatre rodes. Agafem una camper i ens n'anem a recórrer la comarca des de Castelltallat fins al parc de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Terrassa, de ruta modernista

Des dels burgesos fins a les fàbriques tèxtils. Descobreix totes les facetes de l' arquitectura modernista a Terrassa

 

Si t'agrada el vi no et perdis aquest nou capítol dels Enoturistes curiosos, un viatge pel Bages, pel seu passat geològic i pel seu present de zona vitivinícola. Des de la muntanya de sal de Cardona fins als cellers cooperatius que han fet possible que avui encara tinguin vi de varierat picapoll, descobreix-ho! Una proposta del blog de vins i viatges Enoturista.cat.

 

 

Si t'agrada el vi no et perdis aquest nou capítol dels Enoturistes curiosos, un viatge pel territori i les diferents zones vitivinícoles per descobrir els orígens del vi. Des dels ibers i els fenicis fins als nostres dies, el vi està present al nostre territori i la nostra vida. Descobreix-ho! Una proposta del blog de vins i viatges Enoturista.cat.

 

Si t'agrada el vi i ets curiós de mena, no et perdis aquest nou capítol dels Enoturistes curiosos i descobreix mil i una propostes per gaudir d'aquest temps de verema al Penedès: paisatges, rutes, tastos i també veremar amb els teus propis peus! Una proposta del blog de vins i viatges, l'Enoturista

 

Si t'agrada el vi i ets curiós de mena, no et perdis aquest nou capítol dels Enoturistes curiosos i descobreix perquè el camí cap al cel passa per Manresa. Una ruta vitivinícola i mística que uneix Montserrat i Manresa, des de fa més de 500 anys. Una proposta del blog de vins i viatges, l'Enoturista

 

Si t'agrada el vi i ets curiós de mena, no et pots perdre aquest capítol dels Enoturistes curiosos pel paisatge més salvatge i boscós de la DO Alella. Un recorregut des de la costa fins a la muntanya, a través del Parc de la Serralada Litoral. Literalment, ens beurem el paisatge! Una proposta del blog de vins i viatges, l'Enoturista

Els Enoturistes curiosos et descobreixen l'enoturisme al Bages i el llegat de pedra seca amagat entre el seu paisatge. Així que si ets curiós de mena, t'agrada el vi i descobrir com, no fa tant de temps, feien vi a peu de vinya, no et perdis aquest nou capítol. Una proposta del blog de vins i viatges, l'Enoturista.

 

Els Enoturistes curiosos et descobreixen l'enoturisme més florit a les comarques del Penedès i del Baix Llobregat. Així que si ets curiós de mena, t'agrada el vi i creus en el flower power, mira el vídeo i descobreix com viure, tastar i beure la primavera. Una proposta del blog de vins i viatges, l'Enoturista.

En aquest nou capítol dels Enoturistes curiosos, et volem descobrir una denominació d'orígen petita i que mira al mar, Alella. Així que si ets curiós de mena i t'agrada el vi, mira el vídeo i descobreix que el Maresme té un important patrimoni modernista amb cases d'estiueig i vinyes verdes vora el mar. Una proposta del blog de vins i viatges, l'Enoturista.

Si t'agrada el vi i ets curiós de mena, no et pots perdre aquest capítol dels Enoturistes curiosos pels escenaris de la Guerra aèria al Penedès. Saps que al Penedès es van lliurar les darreres batalles aèries de la guerra civil? Una proposta del blog de vins i viatges, l'Enoturista