Albergs i refugis

Resultats actuals S'estan mostrant 21 - 30 de 91 resultats.
 • Cal Pons

  Albergs Paisatges Barcelona

  Una antiga colònia tèxtil remodelada respectant la construcció original acull l'alberg Can Pons, una instal·lació completament equipada per donar impuls a una proposta educativa que té posat el focus en la indústria tèxtil, en la natura i en la dinamització del Parc Fluvial del Llobregat.

 • #

  Josep Maria Batista i Roca

  Albergs Costa Barcelona

  Gaudir de la platja, dels esports i de la natura, i fer-ho en ple nucli urbà del Masnou, és un dels encants de l'alberg Josep Maria Batista i Roca; tot gràcies a l'edifici que l'acull: una casa senyorial de construcció noucentista amb una variada gamma d'activitats.

 • #

  Alberg Pere Tarrés

  Albergs Barcelona

  Viatgers solitaris i grups tenen a Barcelona un punt de trobada a l'alberg Pere Tarrés, un edifici nou, sense barreres arquitectòniques, a tocar del Camp Nou i que posa a disposició dels usuaris 320 places completament equipades i on fins i tot és possible fer-se el menjar.

 • Berga

  Albergs Pirineus

  Situat a l'entrada de Berga, l'alberg es troba a prop de les estacions d'esquí de Rasos de Peguera i La Molina, i a deu minuts a peu del centre de la ciutat i de la zona comercial. L'edifici, de quatre plantes, es va inaugurar l'any 2001.

 • Gresolet

  Refugis de muntanya Pirineus

  Refugi ubicat en una casa de pedra dins del petit poble d'Estaon, a l'Alt Pallars. La casa disposa de setze places repartides en tres habitacions i hi ha electricitat, aigua calenta i servei de menjars i begudes.

 • Refugi Pedraforca el Roget

  Refugis de muntanya Pirineus

  Refugi d'obra situat al peu del Pedraforca, a 1.300 metres d'altitud i prop de Saldes. Disposa de disset places en lliteres, proveïdes de matalassos i mantes. S'hi pot cuinar.

 • #

  Alberg del Carme

  Albergs Paisatges Barcelona

  Situat al mateix centre de Manresa, l'alberg del Carme va ser construït al segle XIV per a ús religiós i des d'aleshores ha viscut diverses modificacions fins a esdevenir, el 1990, el que és actualment: un lloc ideal per gaudir de les nombroses activitats que ofereix la ciutat de Manresa.

 • Pedraforca Lluís Estasen

  Refugis de muntanya Pirineus

  Refugi ubicat en una casa de pedra i pissarra al peu del Pedraforca. Quan està guardat disposa de 87 places i quan queda obert de 30. Té lavabo, dutxa i electricitat.

 • Associació Catalana Cases de Colònies

  Albergs Costa Barcelona

  Impulsar l'educació ambiental i l'estimació per la natura és el gran objectiu de l'Associació Catalana de Cases de Colònies, una entitat sense ànim de lucre que gestiona les colònies, albergs, escoles de natura i terrenys d'acampada de la Fundació Catalana de l'Esplai.

 • Serra d'Ensija Delgado Úbeda

  Refugis de muntanya Pirineus

  Aquest refugi es troba al vessant sud-este del Cap Llitzet, a la serra d'Ensija. Disposa de 32 places i té un petit espai de quatre places utilitzable quan no hi és el guarda.

S'estan mostrant 21 - 30 de 91 resultats.