La Vaquería

El nom no pot ser més adient, ja que aquest restaurant, tot un clàssic a Barcelona, ocupa l'espai d'una antiga vaqueria. Tant les escultures que hi ha al local com la fotografia del 1929, que penja d'una de les parets i mostra com eren els vells estables, recorden aquesta primitiva funció. Actualment, l'ambient és acollidor i amb un punt romàntic, amb taules de fusta, cortines elegants i catifes que juguen amb una llum molt especial. El local, a més a més, combina tres espais diferents per fer que la vetllada, si es va a sopar, sigui perfecta: el restaurant, el piano bar per a moments íntims i la Boîte, sala discoteca per fer la copa després d'un bon àpat. La carta està basada en la cuina internacional, sempre amb productes de bona qualitat. Ofereixen entrants amb especialitats com el foie en terrina, l'arròs o els ous de la casa, a més de nombroses amanides per començar. Entre les carns destaquen el filet de bou, preparat a la sal; el milfulls amb foie, fongs i salsa de Rioja; la degustacó de filets en forma de medallons amb tres salses «La Vaquería»; el tàrtar; o l'hamburguesa. També hi ha peixos frescos, com el duet de carpaccios de salmó i bacallà, la suprema de turbot amb oli de romaní i cruixent de bacó o el tronc de lluç de palangre a la Donostia. Les postres, clàssiques, són tota una temptació. El tiramisú, el flamet, el pastís Tatin o la mousse de xocolata són algunes de les seves propostes.
Preu mitjà
Mig
Situació
Urbà

Al mapa