Què estàs buscant?

Cerca destinacions, experiències i activitats

S'estan mostrant 211 - 216 de 240 resultats.

<p>Cava Centre</p>

Si vols saber-ho tot sobre el món del cava, a Sant Sadurní d'Anoia hi ha un centre on podràs ampliar els teus coneixements i assabentar-te d'un munt d'anècdotes. Es tracta del Cava Centre, una destil·leria construïda l'any 1814 que en l'actualitat proposa un viatge fascinant pel reialme de l'elixir bombollejant que ha polvoritzat les fronteres de les comarques de Barcelona.

<p>Museu de les Cultures del Vi de Catalunya</p>

Costa Barcelona, a l'antiga seu del Palau Reial de Vilafranca del Penedès, trobem avui el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya. Més conegut com a VINSEUM, la seva col·lecció t'encantarà: emociona, desperta els sentits i evoca amb vivor records i experiències. Entra-hi i deixa't sorprendre! 

<p>Temps de bolets</p>

Durant tot l'any, la diversitat de paisatges de les comarques de Barcelona ofereix un món de possibilitats per gaudir dels plaers de la gastronomia. Però, a la tardor, la gamma d'aliments que es troben als mercats és encara més rica, i els plats s'omplen dels sabors deliciosos i sorprenents que són tan característics de la cuina catalana. Amb el rebost ple de productes de temporada, agrairàs al fred la seva arribada! 

<p>Pèsols del Maresme</p>

Quan arriba el bon temps, el paisatge gastronòmic de les comarques de Barcelona afegeix nous colors a la seva paleta. Els ocres, els marrons i els negres dels plats d'hivern deixen pas a tonalitats més vives, on el verd assumeix el paper protagonista. Dona la benvinguda a la primavera amb alguns dels aliments més sans i nutritius de la dieta mediterrània. 

<p>Amanides de proximitat</p>

A les comarques de Barcelona, no ens fa por que arribi la calor. Ben al contrari, ens agrada molt, i per això la rebem amb fogueres, música i plats elaborats amb els millors productes del mar i l'horta. Des de la Nit de Sant Joan, ens encanta trobar-nos amb amics i familiars i compartir amb ells les delicadeses culinàries d'un territori tan ric que ens proveeix de tot el que necessitem. Vora mar sota els estels o a l'ombra d'un bosc d'alzines, l'estiu és l'època perfecta per gaudir de la vida a l'aire lliure i menjar molt bé. Et proposem algunes idees d'àpats frescos, gustosos i fàcils de fer que acompanyen a la perfecció aquests moments. 

<p>Tòfona negra del Berguedà</p>

L'hivern és temps de sopes, escudelles, cremes i estofats. Plats de cullera que escalfen el cos i reconforten l'esperit amb una contundència que s'agraeix. Però a les comarques de Barcelona hi ha més propostes per gaudir dels plaers de la gastronomia durant els dies de fred. Tresors de temporada que et seduiran amb el seu sabor intens. No te'ls perdis!

S'estan mostrant 211 - 216 de 240 resultats.