Què estàs buscant?

Cerca destinacions, experiències i activitats

S'estan mostrant 223 - 228 de 250 resultats.

<p>Temps de bolets</p>

Durant tot l'any, la diversitat de paisatges de les comarques de Barcelona ofereix un món de possibilitats per gaudir dels plaers de la gastronomia. Però, a la tardor, la gamma d'aliments que es troben als mercats és encara més rica, i els plats s'omplen dels sabors deliciosos i sorprenents que són tan característics de la cuina catalana. Amb el rebost ple de productes de temporada, agrairàs al fred la seva arribada! 

<p>Pèsols del Maresme</p>

Quan arriba el bon temps, el paisatge gastronòmic de les comarques de Barcelona afegeix nous colors a la seva paleta. Els ocres, els marrons i els negres dels plats d'hivern deixen pas a tonalitats més vives, on el verd assumeix el paper protagonista. Dona la benvinguda a la primavera amb alguns dels aliments més sans i nutritius de la dieta mediterrània. 

A les comarques de Barcelona, no ens fa por que arribi la calor. Ben al contrari, ens agrada molt, i per això la rebem amb fogueres, música i plats elaborats amb els millors productes del mar i l'horta. Des de la Nit de Sant Joan, ens encanta trobar-nos amb amics i familiars i compartir amb ells les delicadeses culinàries d'un territori tan ric que ens proveeix de tot el que necessitem. Vora mar sota els estels o a l'ombra d'un bosc d'alzines, l'estiu és l'època perfecta per gaudir de la vida a l'aire lliure i menjar molt bé. Et proposem algunes idees d'àpats frescos, gustosos i fàcils de fer que acompanyen a la perfecció aquests moments. 

<p>Tòfona negra del Berguedà</p>

L'hivern és temps de sopes, escudelles, cremes i estofats. Plats de cullera que escalfen el cos i reconforten l'esperit amb una contundència que s'agraeix. Però a les comarques de Barcelona hi ha més propostes per gaudir dels plaers de la gastronomia durant els dies de fred. Tresors de temporada que et seduiran amb el seu sabor intens. No te'ls perdis!

<p>Nandu Jubany, Can Jubany, Calldetenes</p>

A les comarques de Barcelona menjaràs molt bé. És igual que t'asseguis a la cuina de les àvies, les fondes de tota la vida, els petits restaurants de muntanya, les llotges de peix de la costa o els mercats a l'aire lliure: a tot arreu gaudiràs d'un mosaic d'aromes, colors i sabors capaç de seduir els paladars més exigents. Però si vols gaudir d'una experiència gastronòmica del més alt nivell, reserva taula a qualsevol dels restaurants guardonats per la Guia Michelin. D'opcions no te'n faltaran! Cada any, molts establiments de la província veuen reconeguda la seva activitat amb alguna estrella.

<p>Olèrdola</p>

Abans que els romans desembarquessin a les costes de l'actual Catalunya, els pobles que coneixem amb el nom genèric d'ibers ocupaven el llarg i ample del territori, aproximadament entre els segles VI i I aC. Van alçar construccions habitualment en indrets enturonats, una part de les quals ha arribat als nostres dies. Et convidem a conèixer quatre jaciments ibèrics museïtzats, cadascun d'una tribu diferent de les que van conviure a les, avui, comarques de Barcelona.

S'estan mostrant 223 - 228 de 250 resultats.