Camí Ignasià

Seguint les passes de Sant Ignasi en el seu viatge físic i espiritual des de la seva Loiola natal fins a la Cova de Manresa l’any 1522.

El Camí Ignasià és una ruta de peregrinació internacional que comença a la casa natal de Sant Ignasi al Santuari de Loiola (Guipúscoa) i acaba a la Cova de Manresa, on Sant Ignasi visqué una profunda experiència espiritual que marcà la seva vida.

La ruta transcorre per Euskadi, Navarra, la Rioja, Aragó i Catalunya, amb aproximadament 650 km de longitud dividits en 27 etapes, i recrea l’itinerari que va realitzar Sant Ignasi l’any 1522 des de la seva casa natal a Loiola fins a Manresa. S’arriba a les comarques de Barcelona pel coll de la Panadella i després de passar per Igualada s’endinsa al Parc Natural de la Muntanya de Montserrat i puja al monestir de Montserrat, última parada abans de baixar suaument fins a Manresa, punt final de la ruta, en la darrera etapa.

L’oficina del Camí Ignasià ofereix consells i informació pràctica sobre l’organització de la ruta i gestiona les credencials i els certificats de la ruta. 

 

Més informació

Etapa 1 (etapa 25 de la ruta)
Cervera - Igualada
37,8 km | +331 m / -567 m

Etapa 2 (etapa 26 de la ruta)
Igualada - Monestir de Montserrat
26,4 km | +879 m / -468 m 

Etapa 3 (etapa 27 de la ruta)
Monestir de Montserrat - Manresa
24,4 km | +485 m / -987 m

Territori sagrat

Necessites desconnectar de l'estrès de la vida quotidiana i tornar a connectar amb tu mateix? Visita els monestirs i santuaris de les comarques de Barcelona i retroba la pau i el silenci més absoluts. Situats en edificis molt bonics, replets d'obres d'art i envoltats de paisatges únics, sentiràs que les teves energies es renoven. Benvingut a territori sagrat

Visualitzar

Rutes destacades

Rutes a prop de Barcelona

Descobreix-les al nostre perfil de Wikiloc

Descarrega't l'app Rutes BCN+

A prop de Barcelona hi ha moltes rutes, ara tens una app per descobrir-les 

Butlletí setmanal

Subscriu-te al butlletí setmanal

 

Rep cada dijous els millors plans, rutes a la natura i activitats singulars a prop de Barcelona.

Subscriu-te