Carnaval

Carnaval a les comarques de Barcelona és molt més!

Totes les rues, disfresses, tallers infantils, concursos i comparses per gaudir de la festa més boja de l'any.
6 àpats comunitaris de Carnaval

El Carnaval és molt més que disfresses, desfilades amb carrosses, pregons satírics i balls tradicionals. La golafreria i un punt d'embriaguesa caracteritzen aquesta festa, i no en falten les ocasions per treure el ventre de pena entre Dijous Llarder i Dimecres de Cendra. En colla, això sí, que el "Rei dels Poca-soltes" detesta la solitud... Vols conèixer alguns dels més contundents àpats comunitaris de Carnestoltes?

Visualitzar
5 carnavals imprescindibles

Si t'agraden les disfresses, les revoltes divertides i els excessos de tot tipus, a les comarques de Barcelona trobaràs 5 carnavals tradicionals que no et pots perdre. Des de Dijous Gras fins a Dimecres de Cendra, a Vilanova, Vilafranca, Sitges, Sallent i Torelló l'únic que importa és gaudir al màxim de la visita anual del Rei Carnestoltes. Preparat per celebrar la festa de les festes?

Visualitzar
Deliciosa Quaresma

Antigament, quan arribava la Vella Quaresma amb les seves set cames emergint de sota la faldilla, tothom sabia el que significava: era temps de dejuni i abstinència! Després dels excessos del Carnestoltes tocava fer magre i no prendre carn, ous ni llet com a preparació per a les passions de la Pasqua. Aquestes limitacions, però, no implicaven una gastronomia pobre o poc elaborada. Ni de bon tros! Els nostres avantpassats van saber aprofitar els ingredients que ningú els prohibia per seguir gaudint de la bona cuina... Plats tradicionals que avui pots assaborir a casa o a qualsevol de les trobades culinàries que s'organitzen durant les set setmanes que dura la Quaresma. 

Visualitzar

Què fer per Carnaval a les comarques de Barcelona?

Carnaval t'espera per riure, jugar, cantar, ballar, disfressar-te i gaudir de tots els esdeveniments que es fan als pobles i ciutats de les comarques de Barcelona... Sitges, Vilanova i la Geltrú, Sallent, Vilafranca, Torelló... Tu decideixes!
Carnaval de Sallent
Cultura i tradicions

El Carnaval més animal de la Catalunya central 

Carnaval Sitges
Cultura i tradicions

És una de les festes amb més renom de les comarques de Barcelona. El Carnaval de Sitges té més de 100 anys d'històr...

Carnaval de Terra Endins
Cultura i tradicions

És el carnaval més famós d'Osona. El Carnaval de Terra Endins de Torelló s'allarga una setmana!

Dijous Llarder a Vic
Cultura i tradicions

Com a bona terra d'embotits, Osona celebra el Dijous Llarder amb una gran festa. T'hi apuntes?

Carnaval de Vilanova i la Geltrú
Cultura i tradicions

El Carnaval de Vilanova i la Geltrú és cada any irrepetible, però manté els elements tradicionals que l'han fet perdurar ...

Butlletí setmanal

 

Subscriu-te al butlletí setmanal


Rep cada dijous els millors plans, rutes a la natura i activitats singulars a prop de Barcelona.

Subscriu-te