Cuina catalana
-
Sant Jordi 'Ca la Katy'
Restaurants Costa BarcelonaEspecialitzat en la cuina casolana del Penedès, aquest restaurant situat a peu de carretera ofereix esmorzars de forquilla, dinars, berenars i sopars en un ampli horari. Disposa de menú diari, carta i menús especials, ideals per maridar amb vins i caves de la terra.
-
Picnic
Restaurants Costa BarcelonaSituat al passeig marítim, amb la platja a tocar i vistes a la Punta de Sitges, el restaurant Picnic és el lloc ideal per gaudir de la cuina marinera com una paella, un arròs, peix o qualsevol de les seves especialitats: els farcellets de llagostins cruixents, les sardines a la brasa, l'arròs de porc ibèric amb ceps i trompetes de la mort o les carxofes en tempura. Elaboren carta, menú i menú per a nens, i també plats per a celíacs. Ofereixen una carta de vins de la comarca i disposen d'espais versàtils per a tot tipus d'esdeveniments, així com d'una gran terrassa.
-
Les Marines
Restaurants Costa BarcelonaLes Marines, a primera línia de platja a Gavà Mar, és un gran restaurant, ideal per a celebracions de grup, que ofereix una carta basada en productes de temporada i un menú degustació de quatre plats. L’establiment disposa d’un espai de tres hectàrees envoltat de pins al costat de la platja, on és possible organitzar festes temàtiques a gust del consumidor.
-
Ramon
Restaurants Paisatges BarcelonaEl restaurant Ramon és a Santpedor, al Bages; compta amb una tradició familiar de cinc generacions a la cuina que cuiden els productes de temporada i les matèries primeres de forma tradicional. A la carta hi ha una àmplia varietat de plats de peix i marisc, diferents menús de temporada, i una completa carta de vins. Els plats més recomanats són: amanida de bacallà amb ventresca de tonyina i rossejat de fideus.
-
Palmira
Restaurants BarcelonaEn aquest establiment, també conegut com el Balcó de Canyet, cada plat es cuida al detall i posa en valor les textures i els sabors. La carta, exclusiva, inclou plats com Ferrero Rocher de foie, ametlles caramelitzades, i xocolata pintada amb pols d’or; amanida de llamàntol, mongetes i salsa de coral; o rap arrebossat amb romesco i crema de calçots.
-
La Pineda
Restaurants Costa BarcelonaEl restaurant La Pineda ofereix moltíssimes possibilitats per celebrar qualsevol tipus d'esdeveniment. La cuina ofereix també un ventall molt ampli d'opcions per triar i remenar. També tenen un servei de càtering molt complet.
-
La Nansa
Restaurants Costa BarcelonaL'arròs a la sitgetana és el plat més representatiu de la cuina de La Nansa, un local familiar de Sitges al capdavant del qual ja hi han estat cinc generacions.
-
La Cucanya
Restaurants Costa BarcelonaLa Cucanya va tenir sabor italià en els seus inicis, però avui dia presenta una proposta de cuina marinera i del país. El local, situat als afores de Vilanova i la Geltrú, en un bell paratge sobre el mar, destaca també per oferir quinze especialitats de pastisseria d'elaboració pròpia.
-
Hotel Robert
Restaurants Paisatges BarcelonaEl restaurant de l'Hotel Robert està especialitzat en plats de la cuina tradicional catalana com, per exemple, l'ànec amb naps o les cebes farcides de l'Anoia. És un edifici de principis de segle, reformat el 1994, que manté l'estil clàssic tradicional amb un ambient molt acollidor.
-
La Fonda
Restaurants Paisatges BarcelonaAl restaurant La Fonda, ubicat a l'edifici de La Fàbrica, el xef Sergi Costa ens ofereix tot un món de reinterpretacions de la cuina catalana. Aquest món fa referència a la cuina de l'Ignasi Domènech, manresà i pioner de la gastronomia catalana moderna, tot acompanyat amb vins de la comarca del Bages.