Cuina catalana
-  Sant Jordi 'Ca la Katy'Restaurants Costa BarcelonaEspecialitzat en la cuina casolana del Penedès, aquest restaurant situat a peu de carretera ofereix esmorzars de forquilla, dinars, berenars i sopars en un ampli horari. Disposa de menú diari, carta i menús especials, ideals per maridar amb vins i caves de la terra. 
-  RamonRestaurants Paisatges BarcelonaEl restaurant Ramon és a Santpedor, al Bages; compta amb una tradició familiar de cinc generacions a la cuina que cuiden els productes de temporada i les matèries primeres de forma tradicional. A la carta hi ha una àmplia varietat de plats de peix i marisc, diferents menús de temporada, i una completa carta de vins. Els plats més recomanats són: amanida de bacallà amb ventresca de tonyina i rossejat de fideus. 
-  PalmiraRestaurants BarcelonaEn aquest establiment, també conegut com el Balcó de Canyet, cada plat es cuida al detall i posa en valor les textures i els sabors. La carta, exclusiva, inclou plats com Ferrero Rocher de foie, ametlles caramelitzades, i xocolata pintada amb pols d’or; amanida de llamàntol, mongetes i salsa de coral; o rap arrebossat amb romesco i crema de calçots. 
-  La PinedaRestaurants Costa BarcelonaEl restaurant La Pineda ofereix moltíssimes possibilitats per celebrar qualsevol tipus d'esdeveniment. La cuina ofereix també un ventall molt ampli d'opcions per triar i remenar. També tenen un servei de càtering molt complet. 
-   La NansaRestaurants Costa BarcelonaL'arròs a la sitgetana és el plat més representatiu de la cuina de La Nansa, un local familiar de Sitges al capdavant del qual ja hi han estat cinc generacions. 
-  La CucanyaRestaurants Costa BarcelonaAmb sabor italià en els seus inicis, avui dia presenta una proposta de cuina marinera i del país. El local, situat en un bell paratge sobre el mar, destaca també per oferir especialitats de pastisseria d'elaboració pròpia. 
-  Hotel RobertRestaurants Paisatges BarcelonaEl restaurant de l'Hotel Robert està especialitzat en plats de la cuina tradicional catalana com, per exemple, l'ànec amb naps o les cebes farcides de l'Anoia. És un edifici de principis de segle, reformat el 1994, que manté l'estil clàssic tradicional amb un ambient molt acollidor. 
-  La FondaRestaurants Paisatges BarcelonaAl restaurant La Fonda, ubicat a l'edifici de La Fàbrica, el xef Sergi Costa ens ofereix tot un món de reinterpretacions de la cuina catalana. Aquest món fa referència a la cuina de l'Ignasi Domènech, manresà i pioner de la gastronomia catalana moderna, tot acompanyat amb vins de la comarca del Bages. 
-  Hostal Abat CisnerosRestaurants Paisatges BarcelonaUn lloc amb història es converteix en un espai acollidor per gaudir del bo i millor de la cuina catalana. 
-  Hotel Can RafelRestaurants Costa BarcelonaEnvoltat de quaranta hectàrees de bosc ideal per a la pràctica d'activitats a l'aire lliure, passejades, senderisme o btt, l'hotel Can Rafel compta amb un restaurant l'alta cuina amb una base tradicional i uns sabors autèntics. També ofereix menús especials i el menú degustació del xef. 


