Ca l'Isidre

El restaurant Ca l'Isidre va obrir les seves portes al barri del Raval de Barcelona el 1970 de la mà d'Isidre Gironès i Montserrat Salvó, que recentment han passat el relleu a la seva filla Núria. Ofereixen alta cuina tradicional catalana i mediterrània amb tocs moderns i influències italianes i franceses, basada en productes de temporada. Dos dels seus plats més apreciats són el suquet de rap amb patata i cloïsses de Carril i el morro de bacallà a la llauna amb mongetes de Santa Pau. Les postres casolanes del restaurant tenen una merescuda fama. Alguns dels plats de la seva carta poden encarregar-se per a lliurament a domicili. Compten amb un extens celler de més de quatre-centes referències de vins clàssics i artesans de tot el món.
Preu mitjà
Mig
Situació
Nucli antic
Urbà
Ciutat
Serveis
Admeten targetes
Carta de vins
Climatitzat
Menjadors privats
Sommelier

Al mapa