Ot

Regentat per Ferran Caparrós, cuiner modern i radical, que elabora una cuina d’autor, la proposta culinària s’articula a través d’un petit menú i un altre de degustació que canvia cada mes, amb les mateixes propostes en forma de racions independents. La seva particular fórmula converteix Ot en un restaurant 'difícil' per als qui no tinguin una àmplia gamma de gustos. Ara bé, als amants de les novetats, els garanteix la frescor dels ingredients i una constant renovació de les seves propostes. Hi abunden els contrastos, les espècies i les influències orientals. En aquest personal entorn culinari s’executa alta gastronomia, atenta a les noves tendències, amb suggeriments de bodega també molt a l’última. Per tot això, el restaurant Ot és un marc idoni per a gent oberta, amb paladar, i que tingui curiositat i ganes de tastar coses diferents. El local presenta una decoració moderna i atractiva amb un petit reservat per a grups. Disposa d’una bodega amb unes vuitanta referències de vins nacionals i internacionals amb la possibilitat de maridar els plats amb diferents vins selectes.
Preu mitjà
Mig
Situació
Urbà

Al mapa