Casa Alcaide

Casa Alcaide és un restaurant dels de tota la vida, fundat l’any 1929 i en funcionament avui dia gairebé amb la mateixa filosofia d’aleshores, amb un ambient familiar i una cuina tradicional basada en plats consistents preparats amb temps i paciència. Les seves portes obren cada dia a les nou del matí per oferir als més matiners un bon esmorzar. A més dels clàssics entrepans, es pot començar la jornada amb bons plats de llom a la brasa; botifarra amb mongetes; ous a la riojana, a la basca o amb xistorra, o un clàssic bistec amb patates. A l’hora de dinar, entre els primers, ofereixen diferents amanides, carxofes a la vinagreta, fideus a la marinera, esqueixada o una de les especialitats del Casa Alcaide, la piperrada d’ous a la basca, feta amb ous, llom, pernil, tomàquet i pebrot. De segon es pot triar entre el llobarro a la planxa, el lluç al forn, la tripa amb cigrons, la broqueta de rellom o el bou a la brasa. Tot acompanyat, si es vol, de pa de xapata amb tomàquet i el clàssic allioli.
Preu mitjà
Baix
Situació
Urbà
Serveis
Admeten targetes
Climatitzat

Al mapa