Papageno

Aquesta masia es troba situada en un indret privilegiat per gaudir d’una cuina catalana actualitzada que es nodreix dels productes de la contrada. A la carta hi trobem, per picar, els llagostins amb crosta de blat de moro torrat, les croquetes de botifarra de perol o de gambes, els seitons amb gerds o els bombons de formatge de cabra, entre d’altres. De primers, es pot escollir entre el carpaccio de gambes amb vinagreta de mango i crostons, el gaspatxo de cireres amb timbal de llagostins o la terrina de foie semicuit amb codony i carquinyolis. Entre les carns, tenim plats com el filet de bou amb col i patata, cruixent de cansalada i reducció de Pedro Ximénez o el magret d’ànec amb maduixes agredolces. Per als que prefereixen el peix, hi ha el rap embolcallat amb pernil sobre crema d’Idiazábal, el bacallà confitat amb mongetes de Santa Pau i salsa de nyores o els calamarsets farcits de botifarra amb cuscús. També per als amants del mar i muntanya hi ha el pollastre amb escamarlans. Ofereixen un menú diari els dies feiners, així com menú de temporada i menú degustació.
Preu mitjà
Mig
Situació
Nucli antic
Serveis
Admeten targetes
Climatitzat

Al mapa