La Pasifae

En un carrer a segona línia de mar, una mica amagat de la façana litoral de Vilanova i la Geltrú, el restaurant La Pasifae ofereix una cuina autèntica, basada en la gastronomia mediterrània i amb predomini dels plats mariners. D'ençà que va obrir, el 2016, aquest establiment s'ha anat consolidant com una de les referències pel que fa a cuina tradicional, a partir de peix i marisc i elaborada amb productes frescos i de qualitat.Entre les seves especialitats hi ha els arrossos i el peix. També té altres plats i racions, com braves, embotits o formatges. La Pasifae és, per tant, un bon indret per gaudir d'un àpat a base de tapes en un ambient informal i familiar, gràcies al bon tracte dels propietaris.Aquest restaurant pren el seu nom de l'escultura que l'artista vilanoví Òscar Estruga i que està a la platja d'Adarró. Representa el mite de Pasífae, esposa del rei Minos de Creta, que es va enamorar d'un toro blanc i que va engendrar el minotaure.
Preu mitjà
Mig
Situació
Urbà
Serveis
Admeten targetes
Carta de vins
Climatitzat
Internet
Terrassa

Al mapa