Celler El Molí

Després de quatre generacions dedicades a la vinya, les famílies Claret i Catllà es van associar per tal de crear un celler i elaborar-hi el propi vi, tot inscrivint-se en la DO Pla de Bages a finals de l'any 2006. Les seves respectives finques estan situades al vessant de la costa de Collbaix, a ponent de la ciutat de Manresa camí de Rajadell, amb vistes a la muntanya de Montserrat. Hi conreen un total de 10 hectàrees de vinya de les varietats negres ull de llebre, merlot, cabernet sauvignon, cabernet franc i sumoll, i blanques picapoll i macabeu.Elaboren vi ecològic de tirada curta i d'alta qualitat sota la marca Collbaix, així com oli d'oliva. Tots els seus productes tenen la certificació oficial del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE).Les visites poden veure les vinyes i el celler, perfectament integrat en l'entorn malgrat disposar de l'última tecnologia. A més, és possible tastar els seus vins i fins i tot comprar-los in situ. El Celler El Molí també ofereix visites dissenyades a mida, prèvia concertació.
Varietat del Celler
Cabernet franc
Cabernet sauvignon
Garnatxa negra
Macabeu
Merlot
Picapoll blanc
Ull de llebre
Mandó (garró)
Denominació d'Origen
Pla de Bages
Segells i certificacions Compromís Biosphere

Al mapa