Viles marineres de Costa Barcelona

Aquí pots comprar el teu bitllet. Reserva'l ja que s'esgoten! Ja tens el bitllet? Descarrega't el programa

Aquest tren et porta a descobrir les viles marineres de la costa del Garraf. El dissabte 21 d'octubre tens una ocasió única per visitar Sitges i Vilanova amb un programa especial i visites exclusives organitzades per l'ocasió. En el moment ideal, quan el sol de tardor banya les platges del Mediterrani i la llum il·lumina les cases blanques dels barris del nucli antic. Una opció immillorable per deixar-se portar pels carrerons estrets amb el blau del mar al fons i descobrir tot el que aquestes viles tenen per oferir-te. 

09:10 h - Sortida del tren turístic des de l'Estació de França cap a Vilanova i la Geltrú.

10.02 h - Arribada a l’estació de Vilanova i la Geltrú.

10.30 h - Visita Museu del Ferrocarril de Catalunya

El Museu s’ubica a les instal·lacions originals del dipòsit de locomotores de vapor de Vilanova i la Geltrú, unes edificacions ferroviàries a cavall entre el segle XIX i començaments del segle XX.

El Museu disposa de més de cinquanta vehicles de totes les classes: nombroses locomotores elèctriques, dièsel i cotxes de viatgers de diversos tipus, entre els quals hi ha la composició completa del Tren del Centenari, rèplica del primer tren que va circular a la península el 1848, o el primer Talgo que va funcionar.

11.45 h – Ruta en trenet turístic cap a la Llotja de Mar de Vilanova i la Geltrú  

Viatjar amb el trenet turístic de Vilanova i la Geltrú et permetrà descobrir amb comoditat els diferents punts de la façana marítima de Vilanova i la Geltrú. Ens desplaçarem des de l’Estació de Vilanova i la Geltrú fins a la Llotja de Mar (Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú)

12.00 h - Visita a la Llotja de Mar de Vilanova i la Geltrú

La Confraria vilanovina és una de les confraries que més volum de captures obté en els darrers anys a Catalunya. Compta amb una flota pesquera de 55 embarcacions que proveeixen peix fresc de diverses varietats, algunes capturades amb tècniques de pesca artesanals. 

Allà visitarem les instal·lacions i podrem fer un tastet de ranxo mariner acompanyat d'un vi del Massís del Garraf.

Trasllat amb el tren turístic cap a Sitges.

14.03 a 16.00 h - Partirem de nou amb el tren turístic cap a Sitges, temps lliure per dinar.

16:00 h – Inici ruta Olor a Most des de la plaça de l'Ajuntament de Sitges i visita al Centre de la Malvasia

Després d'una estona de temps lliure per dinar, es reprèn la ruta pel nucli antic i Fragata. Descobreix com l'aroma de la Malvasia ha marcat el caràcter de Sitges. De poble portuari i de vinyes, a convertir-se en un referent internacional en turisme. En aquest recorregut desgranem els orígens de la vila de Sitges. L’activitat inclou una visita guiada al centre històric de Sitges, entrada al Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges i un tast de Malvasia Dolça del Celler de l'Hospital o de most.

 

19:11 h – Surt el tren turístic cap a Barcelona amb parades a Sants-Estació i Estació de França. 


More information:

Compra el teu bitllet
Programa
Trens Turístics de Barcelona és molt més