Restaurants amb estrella Michelin

Resultats actuals S'estan mostrant 1 - 10 de 30 resultats.
 • ABaC

  Restaurants Barcelona

  ABaC és un local de línies sofisticades on s'ofereix una excel·lent gastronomia, basada en la creativitat i en la innovació, elaborada per un equip de joves professionals encapçalat pel xef Jordi Cruz.

 • Alkimia

  Restaurants Barcelona

  Aquest restaurant del xef Jordi Vilà, ubicat al barri de Sant Antoni de Barcelona, ofereix una cuina creativa i ha estat guardonat amb una estrella Michelin. La decoració del local, que ha rebut diversos premis, és força espectacular. Disposa de diverses sales privades.

 • Angle

  Restaurants Barcelona

  El restaurant Angle es troba al primer pis de l'Hotel Cram, en un espai d'estètica minimalista on predominen els tons de colors pedra i blancs. Ofereix cuina creativa de gran nivell tècnic, elaborada amb productes de mercat i de temporada.

 • Aürt

  Restaurants Barcelona

  El febrer de 2019 obre les portes Aürt, el restaurant d'Artur Martínez, reconegut amb una estrella Michelin i amb un espai on professionals i comensals interactuen.

 • Caelis

  Restaurants Barcelona

  El Caelis, amb el xef francès Romain Fornell al capdavant, és el restaurant de l'hotel Ohla i ofereix una cuina d'alt nivell combinant tradició catalana, alta cuina francesa i noves tendències. Va ser guardonat amb una estrella Michelin.

 • Can Jubany

  Restaurants Paisatges Barcelona

  Nandu Jubany i Anna Orte són els inspiradors d’aquest projecte de visita obligada que compta amb una estrella Michelin i que es basa en la fortalesa de l’equip i en una filosofia que posa l’accent en la cuina catalana, en la cultura i en l’emoció, però sense aparcar la innovació.

 • Cinc Sentits

  Restaurants Barcelona

  Jordi Artal és el responsable de la cuina creativa que se serveix al restaurant Cinc Sentits. Ofereix tres menús degustació, que varien segons temporada.

 • Cocina Hermanos Torres

  Restaurants Barcelona

  Restaurant gastronòmic a càrrec dels xefs Torres, que serveix plats creatius elaborats a partir de productes de temporada. Es troba a dins d'una nau industrial renovada, que destaca pel seu concepte de cuina oberta, creat per permetre el contacte directe entre els cuiners i els comensals.

 • Disfrutar

  Restaurants Barcelona

  Restaurant regentat per tres xefs formats al restaurant El Bulli. Ha estat premiat amb dues estrelles Michelin i ofereix tres menús degustació basats en cuina creativa d'arrel mediterrània. El local, que també ha estat premiat pel seu interiorisme, és molt ampli i lluminós.

 • #

  Dos Cielos

  Restaurants Barcelona

  El restaurant Dos Cielos, a l'hotel Meliá Barcelona Sky, ofereix plats que es basen en la gastronomia de temporada creativa i, a més de la carta, serveix un menú d'alta cuina. 

S'estan mostrant 1 - 10 de 30 resultats.