Restaurants amb estrella Michelin

Resultats actuals S'estan mostrant 1 - 10 de 43 resultats.
 • ABaC

  Restaurants Barcelona

  ABaC és un local de línies sofisticades on s'ofereix una excel·lent gastronomia, basada en la creativitat i en la innovació, elaborada per un equip de joves professionals encapçalat pel xef Jordi Cruz.

 • #

  Alkimia

  Restaurants Barcelona

  Aquest restaurant del xef Jordi Vilà, ubicat al barri de Sant Antoni de Barcelona, ofereix una cuina creativa i ha estat guardonat amb una estrella Michelin. La decoració del local, que ha rebut diversos premis, és força espectacular. Disposa de diverses sales privades.

 • #

  Angle

  Restaurants Barcelona

  El restaurant Angle es troba al primer pis de l'Hotel Cram, en un espai d'estètica minimalista on predominen els tons de colors pedra i blancs. Ofereix cuina creativa de gran nivell tècnic, elaborada amb productes de mercat i de temporada.

 • Aürt

  Restaurants Barcelona

  El febrer de 2019 obre les portes Aürt, el restaurant d'Artur Martínez, reconegut amb una estrella Michelin i amb un espai on professionals i comensals interactuen.

 • Caelis

  Restaurants Barcelona

  El Caelis, amb el xef francès Romain Fornell al capdavant, és el restaurant de l'hotel Ohla i ofereix una cuina d'alt nivell combinant tradició catalana, alta cuina francesa i noves tendències. Va ser guardonat amb una estrella Michelin.

 • #

  Can Jubany

  Restaurants Paisatges Barcelona

  Nandu Jubany i Anna Orte són els inspiradors d'aquest projecte de visita obligada que compta amb una estrella Michelin i que es basa en la fortalesa de l'equip i en una filosofia que posa l'accent en la cuina catalana, en la cultura i en l'emoció, però sense aparcar la innovació.

 • #

  Capritx

  Restaurants Costa Barcelona

  Capritx és un restaurant que es caractaritza per oferir una cuina creativa elaborada amb productes ecològics, de qualitat i de temporada. L'any 2010, el xef va aconseguir una estrella Michelin. 

 • #

  Cinc Sentits

  Restaurants Barcelona

  Jordi Artal és el responsable de la cuina creativa que se serveix al restaurant Cinc Sentits. Ofereix tres menús degustació, que varien segons temporada.

 • Cocina Hermanos Torres

  Restaurants Barcelona

  Restaurant gastronòmic a càrrec dels xefs Torres, que serveix plats creatius elaborats a partir de productes de temporada. Es troba a dins d'una nau industrial renovada, que destaca pel seu concepte de cuina oberta, creat per permetre el contacte directe entre els cuiners i els comensals.

 • #

  Comerç 24

  Restaurants Barcelona

  Tapes d’autor amb estrella Michelin. Així es podria definir la cuina de gustos sofisticats i minimalista de Comerç 24, buc insígnia del projecte culinari de Carles Abellan, ubicat al Born barceloní. La innovació i el mestissatge de diferents cuines que proposa no deixen indiferent a ningú, com tampoc la seva personalíssima carta de vins.

S'estan mostrant 1 - 10 de 43 resultats.