Slow food
-
Mas Estanyol
Restaurants Paisatges BarcelonaSituat davant del camp de golf del Muntanyà, Mas Estanyol és gestionat pels responsables de la Fonda Xesc i segueix la seva línia gastronòmica, que combina tradició i modernitat, i que ha estat guardonada amb una estrella Michelin.
-
Mont-Bell
Restaurants Costa BarcelonaFundat el 1966, el restaurant Mont-Bell va començar la trajectòria oferint la cuina catalana de l’època, amb amanides, esqueixada, truites, mongetes del ganxet, carns a la brasa (de llenya i carbó), el pa de pagès torrat i sucat amb tomàquet, juntament amb les postres típiques: mel i mató, crema catalana i fruits secs. El lema dels fundadors va ser sempre mantenir una altíssima qualitat en la matèria primera i en el producte elaborat, així com un servei al client immillorable, i, actualment, després de més de 40 anys, els seus fills i dues nétes han donat continuïtat a aquest lema.
-
La Troballa
Restaurants BarcelonaDes que va obrir les portes l'any 1979, La Troballa ha esdevingut un dels restaurants clàssics del barri de Gràcia. Als seus fogons s'hi preparen plats d'arrel mediterrània, elaborats amb els productes que ofereix el mercat. La decoració clàssica i senzilla, conserva un cert aire antic.
-
My Way
Restaurants BarcelonaCèntric restaurant i cocteleria situat al barri Gòtic de Barcelona. D'acurada decoració d'estil art déco, ofereix una extensa carta de cuina mediterrània en la qual destaquen els arrossos, les tapes i les postres casolanes.
-
Lluçanès
Restaurants BarcelonaL’equip de l’Àngel Pascual presenta un seguit d’aperitius i propostes com el caneló de pollastre de pota negra del Penedès amb beixamel d’Idiazábal fumat i encenalls de foie; els rogers escabetxats amb vinagre de poma, trompetes de la mort i ceba dolça, o l’arròs amb garoines i espardenyes, entre d’altres.
-
Leku
Restaurants BarcelonaEl restaurant Leku, situat al barri de Les Corts, està especialitzat en cuina mediterrània de mercat amb tocs creatius. La decoració és sòbria i elegant i l'ambient tranquil. Obre a les set del matí i tanca després de l'últim torn de sopars.
-
Marejol
Restaurants Costa BarcelonaLa cuina marinera, amb bones propostes de peix i marisc, domina la carta del restaurant Marejol, un dels establiments més consolidats a la façana litoral de Vilanova i la Geltrú. Es tracta d'un lloc amb unes instal·lacions àmplies, cuina mediterrània de qualitat i una terrassa adient per passar una bona estona a l'estiu.
-
Mamarosa Beach
Restaurants BarcelonaEnfront de la platja de la Barceloneta, i sota el ja icònic hotel W, es troba el Mamarosa Beach, un restaurant especialitzat en cuina mediterrània de fort accent italià. La terrassa, amb vistes al mar, es converteix a la nit en cocteleria.
-
Laie
Restaurants BarcelonaAquest establiment conjuga l'encant dels llibres i del menjar en un entorn tranquil i acollidor. Situat a la planta superior d'una de les llibreries més emblemàtiques de Barcelona, també serveix àpats per a esdeveniments i per encàrrec.
-
Luna Gaucha
Restaurants Costa BarcelonaLuna Gaucha està situat al casc antic de Calella, a la plaça de la Constitució, i és un establiment que disposa de diferents espais, tres salons de decoració rústica i una terrassa. La seva proposta gastronòmica i a la vegada especialitat són les carns a la brasa i el menjar uruguayà. Elaboren un menú de migdia, un altre de nit i menús per els caps de setmana i els festius. La seva brasa es caracteritza per ser senzilla, sense artificis, per oferir les carns tal com són, plenes de sabors.