Slow food
-
L’Ona
Restaurants Costa BarcelonaLa terrassa del restaurant L'Ona, a tocar de la sorra, és un dels espais més sol·licitats, tant al migdia com a les nits d’estiu. S’hi pot tastar un plat de xanguet,, morralla o peix fregit que pot ser sardineta o seitó, musclos de roca al vapor, cloïsses o navalles a la planxa, cargols de mar, calamarsets, calamars a la romana, un plat d’escamarlans, gambes a la planxa o un bon arròs o fideuà. També és un lloc ideal per fer-hi el vermut.
-
L’Olivé
Restaurants BarcelonaEl restaurant L'Olivé, inaugurat l'any 1984, ofereix una cuina catalana i mediterrània tradicional. Té una extensa carta de vins i també de postres casolanes. Disposa de salons privats per a grups i el local està obert tots els dies de l'any.
-
L’Olivé
Restaurants BarcelonaA aquest restaurant es poden escollir els bunyols de bacallà, els canelons, l'espatlla de xai al forn, a més de diversos tipus de bacallà (a la llauna, gratinat amb allioli, amb samfaina); arrossos com el negre, mixt, caldós amb llamàntol, i plats de l'anomenada cuina de mar i muntanya, com el pollastre amb escamarlans o les mandonguilles amb sèpia.
-
L’Indret Semon
Restaurants BarcelonaAquest és el restaurant de la botiga Semon, que es va inaugurar a Barcelona l'any 1962 i que està ubicada just al costat. S'hi pot esmorzar, dinar (amb opció de menú), berenar i, els dijous, divendres i dissabtes, sopar.
-
Mas Estanyol
Restaurants Paisatges BarcelonaSituat davant del camp de golf del Muntanyà, Mas Estanyol és gestionat pels responsables de la Fonda Xesc i segueix la seva línia gastronòmica, que combina tradició i modernitat, i que ha estat guardonada amb una estrella Michelin.
-
Luna Gaucha
Restaurants Costa BarcelonaLuna Gaucha està situat al casc antic de Calella, a la plaça de la Constitució, i és un establiment que disposa de diferents espais, tres salons de decoració rústica i una terrassa. La seva proposta gastronòmica i a la vegada especialitat són les carns a la brasa i el menjar uruguayà. Elaboren un menú de migdia, un altre de nit i menús per els caps de setmana i els festius. La seva brasa es caracteritza per ser senzilla, sense artificis, per oferir les carns tal com són, plenes de sabors.
-
Los Vikingos
Restaurants Costa BarcelonaUn dels carrers més emblemàtics de Sitges acull, des dels anys seixanta del segle passat, un dels locals més peculiars de la vila, Los Vikingos. L'establiment, amb salons interiors i terrasses que a l’estiu són l’ànima del restaurant, proposa una cuina internacional i de mercat en què destaquen amanides imaginatives, pastes i pizzes de tota mena, peix fresc i carns fetes a la brasa de carbó.
-
Lluçanès
Restaurants BarcelonaL’equip de l’Àngel Pascual presenta un seguit d’aperitius i propostes com el caneló de pollastre de pota negra del Penedès amb beixamel d’Idiazábal fumat i encenalls de foie; els rogers escabetxats amb vinagre de poma, trompetes de la mort i ceba dolça, o l’arròs amb garoines i espardenyes, entre d’altres.
-
Lluçanès
Restaurants Paisatges BarcelonaEn aquest restaurant, ubicat en una antiga fàbrica de pastes, el xef Àngel Pascual ens sorprèn amb la seva cuina d’autor, que ha merescut una estrella Michelin.
-
Lluerna
Restaurants BarcelonaAquest restaurant de Santa Coloma de Gramenet, guardonat amb una estrella Michelin, ofereix una cuina mediterrània d'autor, elaborada amb productes de temporada, ecològics i de proximitat. S'hi pot dinar a la carta o optar per algun dels diferents menús de degustació.