Alforges

Grans rutes per etapes per gaudir dels espectaculars paisatges de muntanya de Pirineus Barcelona, el litoral mediterrani de la Costa Barcelona, els seus parcs naturals, pobles carregats d’història, cellers i arquitectura única al teu aire.

Rutes destacades

Camí Oliba (mountain bike/gravel)
 

Una ruta per descobrir el patrimoni romànic de les comarques del Bages, Osona i el Ripollès tot resseguint el llegat del Bisbe i Abat Oliba.

  • 205 Km. 5.455 m. D+ Gravel (6 etapes) 

Etapa 1: Monestir de Montserrat-Artés
Etapa 2: Artés–Vic
Etapa 3: Vic-Rupit
Etapa 4: Rupit-Torelló
Etapa 5: Torelló-Camprodon
 

 

Entre vinyes pel Bages


Aquesta és una proposta de quatre dies per descobrir tots els atractius del Bages. Una ruta per assaborir paisatges i els millors vins de la DO Pla de Bages. Passaràs per miradors excepcionals i gaudiràs d'uns dies d'esport i aventura, descobrint una comarca que no et deixarà indiferent.  

 

Powered by Wikiloc

Penedès 360 The Original (gravel)
 

Una ruta per descobrir a fons el Penedès que es pot fer en Gravel o similar sense grans dificultats, que es pot fer en diverses etapes que has de dissenyar segons els teus interessos i capacitats.

Powered by Wikiloc

Camí Ignasià


Aquesta ruta ressegueix les passes de Sant Ignasi de Loiola, des d'Azpeitia (Guipúscoa) fins la Cova de Sant Ignasi a Manresa. Un itinerari de pelegrinatge que pots fer a peu o en bicicleta. Dins la demarcació de Barcelona es pot seguir en aquestes tres últimes etapes:

Eurovelo-8- Ruta del Mediterrani
 

La ruta del Mediterrani en bicicleta et porta des de les costes andaluses fins més enllà de Dubrovnik. I a Costa Barcelona l'itinerari va des de Sitges fins més enllà de Malgrat de Mar. Tot i que EuroVelo 8 connecta moltes destinacions turístiques ja populars del Mediterrani, encara hi ha moltes joies per descobrir al llarg del camí. 

Més rutes

Atencio! Aquestes rutes presenten uns desnivells destacables i un perfil tècnic important, i per tant, es recomana només per a bikepacking o amb assistència per transportar l'equipatge.

Nachhaltiges tourismus