Zeige 1 - 3 von 96 Ergebnissen.

<p>Sitges</p>
--

Els bitllets d’aquesta ruta es posaran a la venda a la tardor

Aquest tren et porta a descobrir les viles marineres de la costa del Garraf. Una ocasió única per visitar Sitges i Vilanova amb un programa especial i visites exclusives organitzades per l'ocasió. En el moment ideal, quan el sol de tardor banya les platges del Mediterrani i la llum il·lumina les cases blanques dels barris del nucli antic. Una opció immillorable de deixar-se portar pels carrerons estrets amb el blau del mar al fons i descobrir tot el que aquestes viles tenen per oferir-te. 

<p>Casa Coll i Regàs</p>
--

Ja tens el bitllet? Aquí pots trobar l'horari de les visites i diferents restaurants on dinar. Reserva ara i no et quedis sense lloc el dia de la ruta. 

El 10 de juny viatja en tren fins al Maresme i viu un dia especial amb la cultura i la gastronomia com a protagonistes. La teva única preocupació serà seure a la butaca del tren i deixar fluir els 5 sentits per gaudir de tot el que t'han preparat en aquest viatge tan especial. Un agradable trajecte amb les millors vistes del Mediterrani et portaran fins a Mataró i Canet de Mar. Si vols saber que faràs, continua llegint...

<p>Castellers de Vilafranca</p>
Neugierig

Kraft, Gleichgewicht, Mut und Vernunft. Das sind die vier Schlüsselworte der Welt der Castellers, der Menschenturmbauer, die von denen, die ihre typische Bauchbinde anlegen, ständig wiederholt werden. Für die, die ihnen zuschauen, wären die Begriffe, die am besten passen könnten,Gefühle, Aufregung, Spannung und Freude. Ohne Zweifel ist das Erleben jedes Casteller-Tages eine Reise durch ein Meer von Eindrücken und es überrascht nicht, dass diese in Katalonien so tief verwurzelte Aktivität von der UNESCO zu einem Immateriellen Erbe der Menschheit erklärt wurde.

Zeige 1 - 3 von 96 Ergebnissen.