Calop

Un equip jove, una decoració contemporània i minimalista i una cuina catalana tradicional però renovada són els signes d’identitat del restaurant Calop, situat als afores de Molins de Rei. En els primers plats, es pot triar entre propostes tradicionals com el pernil ibèric de gla, l’assortit de formatges i el saltat de verdures; o altres de més noves, com el tàrtar de salmó amb vinagreta de nous de macadàmia; les sardines amb síndria i ajoblanco amb ous de salmó; o el remenat d’ous amb ceba, carxofes, shitake i crestes de gall. Els segons plats estan pensats perquè tothom hi trobi la seva opció. Per als amants de la carn hi ha, entre altres idees, galtes de porc ibèric lacades amb castanyes en dues textures i pipes de gira-sol; xai glacejat amb puré de pastanaga, patata i escalunya, o peus de porc amb calamarsets, camagrocs i sopeta de botifarra negra. Per als que prefereixen el peix, preparen el llom de bacallà amb bolets i codony; el peix d’escata amb carbassa confitada i vinagreta de tomàquet i escalunya; o el rap amb cansalada i crema de carbassa amb oli de bolets. Les postres són un altre dels grans reclams del Calop; els més llaminers poden gaudir amb receptes com el coulant de xocolata amb gelat de blat de moro torrat, la panacota amb gelat de préssec sanguini i fruita de la passió o la pera amb xocolata blanca i negra i toffee de llimona.
Preu mitjà
Mig
Situació
Urbà
Serveis
Admeten targetes
Aparcament
Climatitzat
Espai per a nens
Menjadors privats
Sala exterior
Terrassa

Al mapa