Restaurants amb estrella Michelin

Resultats actuals S'estan mostrant 11 - 20 de 35 resultats.
 • Disfrutar

  Restaurants Barcelona

  Restaurant regentat per tres xefs formats al restaurant El Bulli. Ha estat premiat amb dues estrelles Michelin i ofereix tres menús degustació basats en cuina creativa d'arrel mediterrània. El local, que també ha estat premiat pel seu interiorisme, és molt ampli i lluminós.

 • #

  Dos Cielos

  Restaurants Barcelona

  El restaurant Dos Cielos, a l'hotel Meliá Barcelona Sky, ofereix plats que es basen en la gastronomia de temporada creativa i, a més de la carta, serveix un menú d'alta cuina. 

 • Dos Palillos

  Restaurants Barcelona

  A la barra asiàtica del restaurant Dos Palillos es pot gaudir del menú degustació i, al migdia, de plats a la carta. Al bar de tapes, més informal, i a la terrassa l'oferta és sempre a la carta.

 • Els Casals

  Restaurants Pirineus

  Si algú volgués explicar què és un projecte vital en família, de ben segur podria recórrer a la història d'aquest hotel-restaurant. Tot el que arriba a taula ho ha produït la mateixa família a la seva propietat. 

 • Enigma

  Restaurants Barcelona

  Enigma és la nova proposta gastronòmica del reconegut xef Albert Adrià. Un restaurant singular, ideat per l'estudi d'arquitectura, RCR Arquitectes, en el que la il·luminació, el mobiliari, les formes i els materials amb què s'ha construït són únics.

 • Enoteca Paco Pérez

  Restaurants Barcelona

  Aquest restaurant emplaçat a l'hotel Arts de Barcelona té el vi com a element definidor. La fusió de tradició i innovació en la cuina mediterrània de Paco Pérez l'han fet mereixedor de dues estrelles Michelin.

 • Fonda Sala

  Restaurants Paisatges Barcelona

  La Fonda Sala és un establiment familiar que proposa una cuina de mercat variada, basada en la tradició i aprofitant el producte de la terra més propera.

 • Hisop

  Restaurants Barcelona

  Aquest petit restaurant ofereix, de la mà del xef Oriol Ivern, una cuina catalana contemporània que està basada en els productes de temporada. Aquesta proposta ha estat guardonada amb una estrella Michelin. S'hi pot menjar a la carta o optar pel menú degustació.

 • Hofmann

  Restaurants Barcelona

  Inaugurat l'any 1992, es tracta del restaurant on els alumnes d'una reputada escola d'hostaleria fan les pràctiques. Ofereix una cuina que barreja tradició i avantguarda i que ha estat guardonada amb una estrella Michelin. La sala té una gran finestra que permet veure la cuina.

 • Koy Shunka

  Restaurants Barcelona

  Ubicat al barri gòtic de Barcelona, Koy Shunka és el primer restaurant japonès de la ciutat a obtenir una estrella Michelin. El seu xef, Hideki Matsuhisa, elabora una cuina japonesa sofisticada, amb tocs creatius, on el producte és l'estrella.

S'estan mostrant 11 - 20 de 35 resultats.