Restaurants amb estrella Michelin

Resultats actuals S'estan mostrant 11 - 20 de 31 resultats.
 • #

  Dos Palillos

  Restaurants Barcelona

  A la barra asiàtica del restaurant Dos Palillos es pot gaudir del menú degustació i, al migdia, de plats a la carta. Al bar de tapes, més informal, i a la terrassa l'oferta és sempre a la carta.

 • Els Casals

  Restaurants Pirineus

  Si algú volgués explicar què és un projecte vital en família, de ben segur podria recórrer a la història d'aquest hotel-restaurant. Tot el que arriba a taula ho ha produït la mateixa família a la seva propietat. 

 • Enoteca Paco Pérez

  Restaurants Barcelona

  Aquest restaurant emplaçat a l'hotel Arts de Barcelona té el vi com a element definidor. La fusió de tradició i innovació en la cuina mediterrània de Paco Pérez l'han fet mereixedor de dues estrelles Michelin.

 • Estany Clar

  Restaurants Pirineus

  Estany Clar és un establiment situat en una antiga masia, on la cuina tradicional pren aires moderns mitjançant la reinterpretació de les receptes i de les tècniques culinàries a mans d'en Josep Xandri i el seu equip.

 • Fonda Sala

  Restaurants Paisatges Barcelona

  La Fonda Sala és un establiment familiar que proposa una cuina de mercat variada, basada en la tradició i aprofitant el producte de la terra més propera.

 • Hisop

  Restaurants Barcelona

  Aquest petit restaurant ofereix, de la mà del xef Oriol Ivern, una cuina catalana contemporània que està basada en els productes de temporada. Aquesta proposta ha estat guardonada amb una estrella Michelin. S'hi pot menjar a la carta o optar pel menú degustació.

 • Hofmann

  Restaurants Barcelona

  Inaugurat l'any 1992, es tracta del restaurant on els alumnes d'una reputada escola d'hostaleria fan les pràctiques. Ofereix una cuina que barreja tradició i avantguarda i que ha estat guardonada amb una estrella Michelin. La sala té una gran finestra que permet veure la cuina.

 • Koy Shunka

  Restaurants Barcelona

  Ubicat al barri gòtic de Barcelona, Koy Shunka és el primer restaurant japonès de la ciutat a obtenir una estrella Michelin. El seu xef, Hideki Matsuhisa, elabora una cuina japonesa sofisticada, amb tocs creatius, on el producte és l'estrella.

 • L'Ó

  Restaurants Paisatges Barcelona

  El restaurant L'Ó proposa una gastronomia basada en la cuina tradicional catalana elaborada amb tècniques d'avantguarda i només amb productes de proximitat. 

 • Lasarte

  Restaurants Barcelona

  La carta del Lasarte proposa una simbiosi entre els productes i els sabors del País Basc, terra natal del xef Martín Berasategui, i els autòctons de la cuina catalana. El restaurant està ubicat dins l'hotel Monument de Barcelona i ha estat guardonat amb tres estrelles Michelin i tres Soles Repsol.

S'estan mostrant 11 - 20 de 31 resultats.