Slow food
-
La Vietnamita Born
Restaurants BarcelonaLa cuina de carrer del Vietnam és la inspiració gastronòmica d'aquesta cadena de restaurants, que va obrir al Born el segon dels seus establiments a Barcelona. Ingredients frescos, de qualitat i molt aromàtics conformen una carta adaptable a tot tipus de dietes especials.
-
Sant Miquel
Restaurants Costa BarcelonaMargarita Puig i Josep Maria Rabassa, actuals propietaris del Sant Miquel, ofereixen una cuina de mercat adaptada als nostres temps, amb una carta que es renova amb les estacions i els seus productes. La línia tradicional i familiar, però, es manté ben visible en un establiment fundat el 1969 i que també té molta cura amb el seu celler.
-
Sant Marçal
Restaurants Costa BarcelonaEl restaurant Sant Marçal es troba en un antic monestir del segle X, conservant al seu costat l'església original. A la planta baixa hi ha dos menjadors petits de decoració agradable i càlida, un amb grans finestrals oberts al Parc Natural del Montseny. Ofereixen una cuina de temporada amb productes autòctons.
-
Sant Lluc
Restaurants Costa BarcelonaAl restaurant Sant Lluc, Jesús González i el seu xef David combinen diferents tipus d’especialitats culinàries en una oferta variada que canvia cada quatre mesos.
-
Sangiovese
Restaurants Costa BarcelonaSangiovese és el somni de dues persones que els agrada el seu treball, es va crear en dues fases primer en un local petit però amb molt de carisma, després en un local de disseny, amb un ampli menjador on el client es troba a gust i còmode. Té una cuina vista on es pot veure com els cuiners elaboren els plats de la Pepi Sánchez, i un celler climatitzat on en Juan Arriaza pot conservar els seus petits tresors.
-
Samaranch Park
Restaurants Costa BarcelonaEl restaurant Samaranch Park està situat a 400 m del centre urbà de Molins de Rei. A la planta baixa hi ha el restaurant, d'especialitats a la carta d'autèntica cuina tradicional catalana i mediterrània; també té sales privades i una sala per a la celebració de banquets.
-
Salvador Casaseca (Xalet La Coromina)
Restaurants Paisatges BarcelonaEl restaurant disposa d’un menjador principal per a un màxim de 50 persones; un saló privat per a 10 persones; i un menjador d’estiu, a l’aire lliure. La carta destaca per oferir sempre productes frescos i de la zona. El restaurant, com l’hotel, es troben al bellmig del parc natural del Montseny, a Viladrau.
-
Terra
Restaurants PirineusRestaurant de cuina de mercat que empra productes de temporada per preparar el menú diari i els menús degustació. Aixi doncs, aposta pels productes de proximitat i fomenta el comerç de la comarca.
-
Sagardi BCN Argenteria
Restaurants BarcelonaEntre les especialitats del Sagardi per prendre a la barra es poden tastar els típics pebrots del piquillo, la truita de bacallà, el paté casolà, les croquetes, la xistorra i qualsevol montadito o ració que es pugui imaginar. Si el visitant s'estima més menjar a taula amb forquilla i ganivet, també hi ha excel·lents plats que surten del seu rostidor.
-
Safron Mediterranean Bistro
Restaurants Costa BarcelonaGastronomia mediterrània basada en productes de temporada és la carta de presentació del Safron Mediterranean Bistro, a Sitges. Snacks freds i calents i tapes, àpats més informals i una agradable estança a la vora de la piscina exterior de l’hotel conviuen amb una variada oferta d’arrossos i paelles enmig d’un ambient distés.