Slow food
-
Rías KRU
Restaurants BarcelonaAquest restaurant, ubicat molt a prop del recinte firal de Barcelona, té una carta on predominen el peix, el marisc i els plats típics de la cuina gallega. Disposa d'un enorme celler i d'una àmplia selecció de licors.
-
Rías de Galicia
Restaurants BarcelonaSituat a tocar de la Fira de Barcelona ofereix productes frescos, com les ostres, les cloïsses de Carril, els percebes, les nècores, els llamàntols i altres mol·luscs i crustacis que es poden contemplar en viu a la gran peixera que hi ha a l'entrada. Algunes propostes són les cloïsses a la marinera, les espardenyes saltades, el llobarro amb bolets i caviar o la terrina de foie gras sobre ceps confitats amb espàrrecs verds i vinagreta, a més de plats tradicionals de la cuina gallega com el caldo gallego, pop a la feira o ellacón con grelos.
-
Rosamar
Restaurants Paisatges BarcelonaEl restaurant Rosamar va néixer l’any 1979 al centre de Barcelona, però després de 25 anys va tornar a les arrels de la seva gent, el poble de Balsareny, al Bages. La seva base és catalana i de temporada, amb productes de la comarca i una cuina molt saborosa. Disposa de dos menjadors privats per a celebracions familiars o d'empresa.
-
Rocxi Sant Joan
Restaurants Costa BarcelonaAl restaurant Rocxi de Sant Joan Despí tenen una àmplia oferta culinària, amb tocs originals i moderns, una cuidada carta de vins, i seleccionen al màxim els seus productes per obtenir la millor combinació de qualitat i preu.
-
Roca Moo
Restaurants BarcelonaAquest restaurant gastronòmic, assessorat per El Celler de Can Roca i dirigit per Juan Pretel, ofereix una visió molt particular de la gastronomia catalana amb productes de qualitat.
-
Robert de Nola
Restaurants Costa BarcelonaEl restaurant de Pep Riu practica una cuina de reinterpretació de les receptes tradicionals. La seva carta mostra una gastronomia arrelada al seu entorn, que va des de plats del dia a més d’una trentena de receptes estables. Ofereix menús que prenen com a base els espinacs, els carbassons i altres productes frescos de la terra, acompanyats d’una carta de vins completa i en un menjador amb uns finestrals espectaculars.
-
Restaurante Amar
Restaurants Costa BarcelonaEls arrossos són la creació més celebrada del Restaurant Amar, un establiment emblemàtic situat molt a prop del Passeig Marítim de Castelldefels. La cuina mediterrània tradicional és el seu full de ruta, destacant també el bon tractament que donen al marisc i a les paelles. Una carta, en resum, molt marinera i a uns preus força raonables.
-
Restaurant-Botiga Matamala
Restaurants BarcelonaEl menjar ecològic, de proximitat i de qualitat són les bases de la cuina del restaurant Matamala. Al local també hi trobem una botiga de productes gastronòmics selectes.
-
Restaurant Tapas Locas
Restaurants BarcelonaUbicat al Port Olímpic de Barcelona, el restaurant Tapas Locas ofereix un espai elegant, acollidor i familiar, amb una estètica molt acurada on es poden degustar més de 80 tipus diferents de tapes fetes al moment i presentades de forma molt original. Aquesta proposta culinària intenta fer unes tapes diferents, més elaborades i creatives i amb productes de qualitat, i no només d'una cuina mediterrània, sinò també internacional. Algunes de les tapes que elaboren són vegetarianes i totes es poden degustar al menjador interior o a la terrassa de la qual disposen.
-
Restaurant Pitarra
Restaurants BarcelonaEl Pitarra és un emblemàtic restaurant del casc antic de Barcelona que ret homenatge al dramaturg del qual pren el nom. Amb més d’un segle d’història, ofereix una extensa carta de plats típics, elaborats amb productes frescos del mercat, basada en la cuina tradicional catalana i especialitzada en la temporada de caça.