Slow food
-
Restaurant Suís amb Josep Forrellat
Restaurants Costa BarcelonaL’acurada elecció que el Restaurant Forrellat utilitza per a les seves receptes és un dels seus secrets, però no l’únic: també hi tenen molt a veure l’originalitat i la creativitat amb què s’elaboren els plats d’aquest establiment sabadellenc que fa un quart de segle que té les portes obertes. El local, espaiós i molt lluminós, i la carta de vins, molt selecta, fan la resta.
-
Torres Petit
Restaurants Paisatges BarcelonaEl Torres Petit és un model de negoci familiar en la més pura tradició catalana. El 1910 fou una fonda, i l’any 1986 va néixer el restaurant de la mà dels germans Molera. La cuina es va fer gran i el Torres, petit. La remodelació era una necessitat i s’ha traduït en dos espais amb aires càlids i clàssics on gaudir d’una cuina d’arrels tradicionals, tractades amb talent d’autor.
-
Tarannà
Restaurants Paisatges BarcelonaAquest restaurant amb encant està situat en una antiga casa de Cardedeu, és modern i acollidor, hi ha música ambiental i terrassa. Ofereix cuina mediterrània tradicionali elabora menú diari, de dissabte i de diumenge, i també per a grups.
-
Loló Més que Vins
Restaurants BarcelonaPlatets i tapes d'una gastronomia que fusiona la cuina catalana amb sabors exòtics. A tot això se sumen als vins per completar l'oferta d'aquest establiment elegant i modern del barri de Sants de Barcelona.
-
Tapas 24
Restaurants BarcelonaTapas 24 és un homenatge a les tapes de tota la vida, a les tapes clàssiques i al típic «bareto». De fet, la decoració del local, encara que moderna, recorda als antics bars de tapes. Disposa d'una àmplia carta de vins i també de terrassa.
-
El Ristol
Restaurants Costa BarcelonaUn local lluminós i en el que destaquen vuit litografies de Dalí penjades del sostre acompanya la cuina d’El Ristol, un restaurant centenari ubicat al nucli antic de Viladecavalls. Cuina de temporada, amb un gran respecte pels productes de la contrada, cuina catalana amb tocs moderns i postres tradicionals són la carta de presentació d’aquest establiment emblemàtic a la comarca.
-
Enna
Restaurants BarcelonaSituat al Poble Nou, l'Enna és un establiment que ofereix menjar casolà en un ambient familiar. De dilluns a divendres, es pot menjar un menú variat elaborat amb productes de mercat, plats senzills adequats a la dieta mediterrània.
-
El Racó d'en Tomàs
Restaurants Paisatges BarcelonaEl Racó d’en Tomàs és un d’aquells restaurants que cal descobrir, amb una carta de plats de temporada cuinats de manera imaginativa.
-
Els Quatre Gats
Restaurants BarcelonaAquest històric restaurant es va inaugurar l'any 1897 i va ser punt de trobada d'artistes i intel·lectuals com Ramon Casas, Santiago Rusiñol o Pablo Picasso. L'any 1983 va tornar a obrir les portes conservant la decoració original. Sovint organitzen activitats culturals.
-
Els tres macarrons
Restaurants Costa BarcelonaEls tres macarrons, ubicat al Masnou, disposa d'una terrassa amb barra-cocteleria i el menjador, sobri i elegant, i on el tracte és familiar i proper. Elaboren cuina catalana contemporània amb productes de temporada de la comarca del Maresme. Fan dos menús diaris i carta, també tenen carta de vins i disposen d'aparcament.