Slow food
-
El Xalet de Montjuïc
Restaurants BarcelonaSituat a la muntanya de Montjuïc, i amb fantàstiques vistes sobre la ciutat de Barcelona, el Xalet de Montjuïc disposa de diversos espais, entre els quals destaquen la terrassa exterior i el menjador giratori. Està especialitzat en cuina catalana d'autor.
-
Ànsios Cafeteria-Restaurant
Restaurants Paisatges BarcelonaUbicat al carrer Sant Antoni Maria Claret de Manresa, aquest restaurant pertany a una cadena de restauració que es caracteritza per la polivalència de la seva oferta, oferint cuina de mercat i típica de la zona del Bages. Al Cafè Ansios elaboren menú diari a migdia i dinars i sopars d'empresa, així com qualsevol altre celebració.
-
Els Casals
Restaurants PirineusSi algú volgués explicar què és un projecte vital en família, de ben segur podria recórrer a la història d'aquest hotel-restaurant. Tot el que arriba a taula ho ha produït la mateixa família a la seva propietat.
-
Aleia
Restaurants BarcelonaEl restaurant Aleia ofereix una experiència única pels paladars més exigents, fusionant alta gastronomia creativa i arquitectura, de la mà dels xefs Paulo Airaudo i Rafa de Bedoya.
-
El Trabuc
Restaurants Costa BarcelonaEl punt fort d'El Trabuc és la qualitat de les seves receptes, pròpies de la cuina tradicional catalana. Disposa de bodega pròpia amb una àmplia varietat de vins i caves, a més d'una terrassa climatitzada i d'una sala ideal per a celebracions.
-
Fastvínic
Restaurants BarcelonaFastvínic és un espai on elaboren tot tipus d'entrepans creatius amb productes ecològics, de temporada i de proximitat, "entrepans carregats de sensibilitat".
-
Espai de la Carme
Restaurants Costa BarcelonaUbicat en un edifici del segle XVIII del nucli històric de Vilanova i la Geltrú, l’Espai de la Carme és un restaurant ampli i confortable, amb una oferta basada en la cuina italiana però que no dubta en anar més enllà de la pasta i de la pizza. Una bona gamma de productes i la delicadesa en el tracte fan la resta.
-
El Papà
Restaurants Costa BarcelonaLa mariscada és el plat típic d'aquest restaurant familiar, integrat en l'hotel rural El Molí i que va néixer l'any 1970. La carta canvia quatre vegades l'any i inclou sempre receptes emblemàtiques com els suquets, els arrossos i els plats de caça.
-
Fonda Neus
Restaurants Costa BarcelonaL'equip de la cuina de la Fonda Neus ofereix una cuina tradicional catalana i un maridatge de plats elaborats amb essència de cava. És un dels restaurants més clàssics de Sant Sadurní d'Anoia.
-
El Palau Vell
Restaurants Costa BarcelonaEl Palau Vell és tota una institució: es tracta tant del lloc de reunió de cicloturistes als matins, com del punt de trobada per a organitzar celebracions i menjars de negocis, tot gràcies trobar-se a prop d'un polígon industrial.