Slow food
-
Ca l’Ignasi
Restaurants Paisatges BarcelonaAl restaurant Ca l'Ignasi es pot gaudir d'una cuina tradicional catalana, elaborada amb productes ecològics, de temporada i provinent de productors locals.
-
Cal Mingo
Restaurants Costa BarcelonaQuan Cal Mingo va obrir portes a Viladecans el 1998, ja tenia deu anys d'experiència a Castelldefels. La cuina de mercat i tradicional dóna vida a un local amb una extensa carta en la qual també s'ofereixen propostes innovadores de temporada. El bacallà i els arrossos són algunes de les grans especialitats de la casa.
-
Ca l'U
Restaurants Paisatges BarcelonaÉs un dels restaurants més antics de Vic i ofereix una carta de cuina tradicional catalana i de mercat.
-
Parador de Calaf
Restaurants Paisatges BarcelonaRestaurant de cuina catalana i castellana basada en els productes de temporada, casolana i tradicional. Podem trobar viandes, paelles, marisc, callos i una variada carta de postres tradicionals.
-
Can Barrina Hotel-Restaurant
Restaurants Costa BarcelonaUna masia del 1620 en ple Parc Natural del Montseny acull una oferta culinària basada en guisats, brases i peix i que, a més, compta també amb un hotel. Les coques de recapte elaborades al moment i al gust coronen una oferta de cuina de sempre en què també destaquen les postres.
-
Cal Recolons
Restaurants Costa BarcelonaA Sant Martí Sarroca, a l'edifici que havia estat una antiga escola, es troba Cal Recolons, un restaurant que ofereix cuina tradicional. S'hi poden degustar plats de la zona com el xató o tradicionals com l'espatlla d'anyell farcida al forn. Racions abundoses que també es poden gaudir a la terrassa.
-
Cal Pajares
Restaurants PirineusTres sales, totes elles de gran capacitat, i tres tipus de menú donen forma de trilogia a Cal Pajares, a Gironella, un restaurant amb una carta força variada i selecta, i, a la vegada, amb una cuina de temporada ideal per a les famílies.
-
Can Jubany
Restaurants Paisatges BarcelonaNandu Jubany i Anna Orte són els inspiradors d’aquest projecte de visita obligada que compta amb una estrella Michelin i que es basa en la fortalesa de l’equip i en una filosofia que posa l’accent en la cuina catalana, en la cultura i en l’emoció, però sense aparcar la innovació.
-
Cal Garretà
Restaurants PirineusCal Garretà és un restaurant de gastronomia rural situat al poblet de Graugés, que forma part del municipi d’Avià, a la comarca del Berguedà. En aquest restaurant es poden degustar els millors plats d’una cuina tradicional, casolana i catalana plena de sabors, tot en un entorn natural i paisatgístic impressionant. La seva especialitat són les patates emmascarades i els pèsols negres, i també les carns a la brasa, els cargols i el xai al forn.
-
Can Feu
Restaurants Costa BarcelonaL’oferta en peix salvatge i marisc és un dels grans atractius de Can Feu. Això i els quasi 50 anys d’experiència d’un negoci familiar que va començar com a petit bar de barriada a Sabadell i que va esdevenir el restaurant de referència que és avui i que proposa, a més del peix i el marisc, una àmplia oferta culinària de qualitat, cuidant molt el producte.