Slow food
-
Cal Victor
Restaurants Costa BarcelonaCal Victor té un ambient molt familiar, envoltat de naturalesa i a prop d'activitats d'oci. Disposa d'un menjador ampli i d'un de més petit, i una terrassa oberta tot l'any i amb vistes al bosc de Canyamars. Elaboren cuina catalana tradicional, casolana i de temporada.
-
Cal Ton
Restaurants Costa BarcelonaCuina tradicional catalana amb alguns tocs innovadors és la proposta elegant de Ton Mata al local que capitaneja des del 1982 i que és tota una referència al Penedès, amb plats de mar i muntanya molt treballats i professionalitat garantida. Tot això en un establiment elegant i amb un pati interior.
-
Cal Tallón
Restaurants Costa BarcelonaUna de les especialitats de Cal Tallón és l’arròs amb bolets (normalment una barreja de ceps, trompetes de la mort, fredolics i moixernons). El risotto de tòfones és un altre dels plats recomanats, així com l’amanida de xicoira amb llagostins o els cigrons amb espardenyes i cors de carxofa. Altres propostes són elscanelons de bolets i espinacs i el garrí cuit a baixa temperatura amb la pell cruixent.
-
Cal Saldoni
Restaurants Costa BarcelonaCal Saldoni ofereix als comensals plats a la carta amb productes de temporada. La cuina, com ells mateixos la defineixen, és una “cuina moderna de l’àvia”, amb un punt i uns sabors rústics, i un toc modern.
-
Cal Recolons
Restaurants Costa BarcelonaA Sant Martí Sarroca, a l'edifici que havia estat una antiga escola, es troba Cal Recolons, un restaurant que ofereix cuina tradicional. S'hi poden degustar plats de la zona com el xató o tradicionals com l'espatlla d'anyell farcida al forn. Racions abundoses que també es poden gaudir a la terrassa.
-
Cal Pere del Maset
Restaurants Costa BarcelonaEl restaurant Cal Pere del Maset ofereix una carta de plats molt variada; els peixos i les carns són productes de qualitat elaborats seguint els preceptes de la cuina catalana.
-
Cal Pajares
Restaurants PirineusTres sales, totes elles de gran capacitat, i tres tipus de menú donen forma de trilogia a Cal Pajares, a Gironella, un restaurant amb una carta força variada i selecta, i, a la vegada, amb una cuina de temporada ideal per a les famílies.
-
Cal Mingo
Restaurants Costa BarcelonaQuan Cal Mingo va obrir portes a Viladecans el 1998, ja tenia deu anys d'experiència a Castelldefels. La cuina de mercat i tradicional dóna vida a un local amb una extensa carta en la qual també s'ofereixen propostes innovadores de temporada. El bacallà i els arrossos són algunes de les grans especialitats de la casa.
-
Cal Marçal
Restaurants PirineusCal Marçal és un restaurant familiar que porta oferint el millor servei des del 1984. És la família Sayós la que porta el negoci i la que s’encarrega de dur a la taula el millor de la cuina casolana, del Berguedà i els millors embotits de la comarca. Sempre es treballa amb productes de temporada. A més, es pot pair l'àpat descansant a l’hotel Cal Marçal per fer la vetllada rodona.
-
Cal Garretà
Restaurants PirineusCal Garretà és un restaurant de gastronomia rural situat al poblet de Graugés, que forma part del municipi d’Avià, a la comarca del Berguedà. En aquest restaurant es poden degustar els millors plats d’una cuina tradicional, casolana i catalana plena de sabors, tot en un entorn natural i paisatgístic impressionant. La seva especialitat són les patates emmascarades i els pèsols negres, i també les carns a la brasa, els cargols i el xai al forn.