Slow food
-
Cal Ferrer
Restaurants Pirineus"Tenim de tot i més" és el lema de Cal Ferrer, a Borredà. I és que estem davant un local que va una mica més enllà del que s'espera d'un clàssic bar-restaurant de poble, amb el típic esmorzar de forquilla i els plats més elaborats fets amb productes de la terra: Cal Ferrer és també supermercat, estanc, ven premsa i fins i tot disposa d’apartaments per llogar. El que dèiem: tot i més.
-
Cal Blay Vinticinc
Restaurants Costa BarcelonaAquest restaurant, un dels més emblemàtics de Sant Sadurní d'Anoia, ofereix cuina catalana que combina la tradició amb les noves tendències i disposa de més de 120 caves elaborats en la localitat entre els quals escollir.
-
Cafè 1907 Restaurant
Restaurants BarcelonaSituat al barri de Sant Gervasi, a la part alta de Barcelona, aquest restaurant s'emplaça a una torre de principis del segle XX que forma part de la Ruta del Modernisme, la decoració de la qual recorda els primers cafès de principis del segle XX, i disposa també de terrassa. La seva oferta gastronòmica és una cuina de temporada elaborada amb productes de la terra de proximitat.
-
Caelis
Restaurants BarcelonaEl Caelis, amb el xef francès Romain Fornell al capdavant, és el restaurant de l'hotel Ohla i ofereix una cuina d'alt nivell combinant tradició catalana, alta cuina francesa i noves tendències. Va ser guardonat amb una estrella Michelin.
-
Cachitos
Restaurants BarcelonaRestaurant de disseny modern situat al centre de Barcelona. A la carta hi ha una gran varietat de tapes, arrossos, plats tradicionals de la cuina espanyola i més de 55 tipus diferents de sangries.
-
Ca l’U
Restaurants Paisatges BarcelonaLa planta baixa del restaurant acull el Bistrot Cal’U que, amb les mateixes premisses gastronòmiques, ofereix als comensals una proposta més informal. Així mateix, compta amb diferents menjadors privats i una terrassa per a l’estiu. Amb un disseny acollidor permet gaudir de la cuina de mercat i de temporada.
-
Ca l’Ignasi
Restaurants Paisatges BarcelonaAl restaurant Ca l'Ignasi es pot gaudir d'una cuina tradicional catalana, elaborada amb productes ecològics, de temporada i provinent de productors locals.
-
Ca l’Estevet
Restaurants BarcelonaCa l'Estevet és un restaurant històric, inaugurat el 1890 i situat al barri del Raval de Barcelona. Part de la seva història ha quedat reflectida en les fotos que guarneixen les parets. Ofereix cuina tradicional catalana amb algun toc creatiu.
-
Ca l’Arqué
Restaurants BarcelonaCa l'Arqué, situat al centre de Badalona, és un restaurant que ofereix cuina tradicional catalana elaborada amb matèries primeres de màxima qualitat. El menjador té bona il·luminació natural i està decorat en estil més aviat rústic.
-
Ca l’Amagat
Restaurants PirineusA Ca l'Amagat destaquen els plats típics de la cuina catalana amb productes autòctons i de temporada, tot i que també ofereixen suggeriments amb algun toc propi de la gastronomia més moderna. El milfulls de bacallà esqueixat amb escalivada, el confit de cuixa d’ànec amb puré de dàtils, el cabrit saltat amb alls i julivert o el rap a la planxa sobre llit de carbassó, són només algunes de les seves propostes. Des de mitjan setembre fins a mitjan novembre, quan arriba l’època de bolets, i com és propi a les terres del Berguedà, Ca l’Amagat ofereix un menú basat en aquest producte.