Slow food
-
Can Baumes
Restaurants Paisatges BarcelonaAl restaurant Can Baumeses es poden assaborir plats de la cuina tradicional com els canelons de bolets, els cigrons guisats amb botifarra negra, els canelons de bacallà o les carxofes farcides de brandada de bacallà. Entre els segons, destaquen la perdiu guisada amb farcellets de col, el bacallà amb mussolina d’all, el civet de porc senglar, el filet de vedella amb pebre verd o el pollastre de pagès amb prunes.
-
Sant Jeroni
Restaurants Paisatges BarcelonaRestaurant de cuina vegetariana basada en la gastronomia catalana, amb algunes propostes internacionals. És un establiment modern, d'ambient familiar i acollidor, que disposa de tres espais incloent una terrassa amb vistes a la muntanya de Montserrat.
-
Cal Victor
Restaurants Costa BarcelonaCal Victor té un ambient molt familiar, envoltat de naturalesa i a prop d'activitats d'oci. Disposa d'un menjador ampli i d'un de més petit, i una terrassa oberta tot l'any i amb vistes al bosc de Canyamars. Elaboren cuina catalana tradicional, casolana i de temporada.
-
Cal Ton
Restaurants Costa BarcelonaCuina tradicional catalana amb alguns tocs innovadors és la proposta elegant de Ton Mata al local que capitaneja des del 1982 i que és tota una referència al Penedès, amb plats de mar i muntanya molt treballats i professionalitat garantida. Tot això en un establiment elegant i amb un pati interior.
-
Ca l’Arqué
Restaurants BarcelonaCa l'Arqué, situat al centre de Badalona, és un restaurant que ofereix cuina tradicional catalana elaborada amb matèries primeres de màxima qualitat. El menjador té bona il·luminació natural i està decorat en estil més aviat rústic.
-
Ca l’U
Restaurants Paisatges BarcelonaLa planta baixa del restaurant acull el Bistrot Cal’U que, amb les mateixes premisses gastronòmiques, ofereix als comensals una proposta més informal. Així mateix, compta amb diferents menjadors privats i una terrassa per a l’estiu. Amb un disseny acollidor permet gaudir de la cuina de mercat i de temporada.
-
Cachitos
Restaurants BarcelonaRestaurant de disseny modern situat al centre de Barcelona. A la carta hi ha una gran varietat de tapes, arrossos, plats tradicionals de la cuina espanyola i més de 55 tipus diferents de sangries.
-
Cal Ferrer
Restaurants Pirineus"Tenim de tot i més" és el lema de Cal Ferrer, a Borredà. I és que estem davant un local que va una mica més enllà del que s'espera d'un clàssic bar-restaurant de poble, amb el típic esmorzar de forquilla i els plats més elaborats fets amb productes de la terra: Cal Ferrer és també supermercat, estanc, ven premsa i fins i tot disposa d’apartaments per llogar. El que dèiem: tot i més.
-
Ca l’Amagat
Restaurants PirineusA Ca l'Amagat destaquen els plats típics de la cuina catalana amb productes autòctons i de temporada, tot i que també ofereixen suggeriments amb algun toc propi de la gastronomia més moderna. El milfulls de bacallà esqueixat amb escalivada, el confit de cuixa d’ànec amb puré de dàtils, el cabrit saltat amb alls i julivert o el rap a la planxa sobre llit de carbassó, són només algunes de les seves propostes. Des de mitjan setembre fins a mitjan novembre, quan arriba l’època de bolets, i com és propi a les terres del Berguedà, Ca l’Amagat ofereix un menú basat en aquest producte.
-
Brasseria El Sitio
Restaurants Costa BarcelonaNegoci amb molta tradició a Castelldefels que es presenta en un local gran, acollidor i molt lluminós que d'una banda té la part del restaurant, on les especialitats són l'arròs, la fideuà o el suquet de peix i, de l'altre, la braseria on fan la carn a la brasa, destacant el conill i el xuletó de bou a la pedra. També es pot gaudir dels seus plats i dels diferents menús a la terrassa, acompanyant-los d'un bon vi.