Slow food
-
Caelis
Restaurants BarcelonaEl Caelis, amb el xef francès Romain Fornell al capdavant, és el restaurant de l'hotel Ohla i ofereix una cuina d'alt nivell combinant tradició catalana, alta cuina francesa i noves tendències. Va ser guardonat amb una estrella Michelin.
-
Cal Tallón
Restaurants Costa BarcelonaUna de les especialitats de Cal Tallón és l’arròs amb bolets (normalment una barreja de ceps, trompetes de la mort, fredolics i moixernons). El risotto de tòfones és un altre dels plats recomanats, així com l’amanida de xicoira amb llagostins o els cigrons amb espardenyes i cors de carxofa. Altres propostes són elscanelons de bolets i espinacs i el garrí cuit a baixa temperatura amb la pell cruixent.
-
Ca l'Estrany
Restaurants Costa BarcelonaJoan López va obrir Ca L’Estrany l’any 2005, i per fer-ho va restaurar una masia del segle XV. La va convertir en un innovador restaurant especialitzat en cuina mediterrània i que aconsegueix posar l’accent en els plats de peix fresc de la costa i en els millors productes de temporada.
-
Burrull (Hostal del Fum)
Restaurants Paisatges BarcelonaEl restaurant és acollidor i tranquil, amb espais que van des de les quinze persones de capacitat fins a les més de cent, per a les celebracions especials més nombroses. Pel que fa a la gastronomia, practiquen una cuina catalana amb base tradicional i plats revestits de modernitat, tant en els entrants com en el capítol de les carns i els peixos.
-
Ca l'Espinaler
Restaurants Costa BarcelonaEl seu vermut, el gran ventall de conserves que s'hi poden tastar i la sala d'elaboració pròpia, fan de Ca l'Espinaler, un negoci familiar que ha passat de pares a fills des de l'any 1986, un local de referència per fer l'aperitiu a Vilassar de Mar.
-
Bimba's
Restaurants BarcelonaBimba's és un restaurant amb una decoració elegant i una oferta gastronòmica tipus trattoria italiana. Els dijous, divendres i dissabtes a la nit es converteix en un local de copes amb Dj's. Disposa d'una agradable terrassa.
-
Bresca
Restaurants Costa DauradaElaboren unes receptes modernes i properes a les noves tendències que arriben a la taula en plats amb racions més que considerables. Algunes de les seves millors especialitats són la coca de navalles amb samfaina, el parmentier amb escamarlans i romaní, els peus de porc amb botifarra, el lluç amb peres rostides o l’arròs al gorgonzola amb salsitxes.
-
Botafumeiro
Restaurants BarcelonaAquest restaurant, un clàssic de Barcelona, té fama pel marisc i el peix, però també ofereix bons arrossos i carns, així com delicioses postres casolanes. Disposa d'elegants salons privats i també hi ha l'opció de menjar a la barra.
-
Cal Blay Vinticinc
Restaurants Costa BarcelonaAquest restaurant, un dels més emblemàtics de Sant Sadurní d'Anoia, ofereix cuina catalana que combina la tradició amb les noves tendències i disposa de més de 120 caves elaborats en la localitat entre els quals escollir.
-
Cal Marçal
Restaurants PirineusCal Marçal és un restaurant familiar que porta oferint el millor servei des del 1984. És la família Sayós la que porta el negoci i la que s’encarrega de dur a la taula el millor de la cuina casolana, del Berguedà i els millors embotits de la comarca. Sempre es treballa amb productes de temporada. A més, es pot pair l'àpat descansant a l’hotel Cal Marçal per fer la vetllada rodona.