Slow food
-
Ca la Manyana
Restaurants Paisatges BarcelonaCa la Manyana conserva l’encant de les fondes de poble i, sobretot, el seu caràcter familiar. El restaurant es troba ubicat dins de l’hostal i recull, com bé expliquen els propietaris, el sabor de sempre amb el gust d’avui. També estan especialitzats en festes familiars i celebracions de grups, en un entorn immillorable entre les Guilleries i la plana de Vic.
-
Ca l'U
Restaurants Paisatges BarcelonaÉs un dels restaurants més antics de Vic i ofereix una carta de cuina tradicional catalana i de mercat.
-
Ca l'Estrany
Restaurants Costa BarcelonaJoan López va obrir Ca L’Estrany l’any 2005, i per fer-ho va restaurar una masia del segle XV. La va convertir en un innovador restaurant especialitzat en cuina mediterrània i que aconsegueix posar l’accent en els plats de peix fresc de la costa i en els millors productes de temporada.
-
Ca l'Espinaler
Restaurants Costa BarcelonaEl seu vermut, el gran ventall de conserves que s'hi poden tastar i la sala d'elaboració pròpia, fan de Ca l'Espinaler, un negoci familiar que ha passat de pares a fills des de l'any 1986, un local de referència per fer l'aperitiu a Vilassar de Mar.
-
Burrull (Hostal del Fum)
Restaurants Paisatges BarcelonaEl restaurant és acollidor i tranquil, amb espais que van des de les quinze persones de capacitat fins a les més de cent, per a les celebracions especials més nombroses. Pel que fa a la gastronomia, practiquen una cuina catalana amb base tradicional i plats revestits de modernitat, tant en els entrants com en el capítol de les carns i els peixos.
-
Buon Appetito
Restaurants BarcelonaRestaurant especialitzat en cuina tradicional italiana amb una extensa carta en què destaquen les pizzes i les pastes artesanals. Està situat al barri del Born i disposa de terrassa i de salons per a grups i celebracions.
-
Acqua & Farina
Restaurants BarcelonaLa cuina italiana casolana més autèntica es pot trobar en aquest establiment del barri de la Barceloneta de Barcelona. Les pizzes i la pasta són els seus plats estrella, tot i que també serveix 'risotti', receptes de carn i entrants d'Itàlia.
-
Parador de Calaf
Restaurants Paisatges BarcelonaRestaurant de cuina catalana i castellana basada en els productes de temporada, casolana i tradicional. Podem trobar viandes, paelles, marisc, callos i una variada carta de postres tradicionals.
-
Bresca
Restaurants Costa DauradaElaboren unes receptes modernes i properes a les noves tendències que arriben a la taula en plats amb racions més que considerables. Algunes de les seves millors especialitats són la coca de navalles amb samfaina, el parmentier amb escamarlans i romaní, els peus de porc amb botifarra, el lluç amb peres rostides o l’arròs al gorgonzola amb salsitxes.
-
Brasseria El Sitio
Restaurants Costa BarcelonaNegoci amb molta tradició a Castelldefels que es presenta en un local gran, acollidor i molt lluminós que d'una banda té la part del restaurant, on les especialitats són l'arròs, la fideuà o el suquet de peix i, de l'altre, la braseria on fan la carn a la brasa, destacant el conill i el xuletó de bou a la pedra. També es pot gaudir dels seus plats i dels diferents menús a la terrassa, acompanyant-los d'un bon vi.