Kresala

El que va ser el prestigiós restaurant de Jean Luc Figueras ha tornat a obrir les portes amb el nom de Kresala i un altre equip al capdavant. El palauet de finals del segle XIX que va ser taller del modista Balenciaga s’ha remodelat jugant amb tres colors bàsics: negre, blanc i blau. Manel Jiménez és el xef que proposa receptes a cavall entre la tradició i la modernitat. Dins la varietat de la carta, es poden trobar de primers la coca de bonítol amb tomàquet confitat. De segons es poden escollir entre el rap amb una crosta de cibulet i curri, el bacallà confitat amb llenties guisades o la llebre a la royal acompanyada de puré de patates. A l’hora de les postres, es pot escollir entre una sopa de litxis amb gelat de coco o castanyes en diferents textures. La seva bodega inclou unes 500 referències de diferents denominacions d’origen espanyoles.
Preu mitjà
Baix
Situació
Urbà
Serveis
Admeten targetes
Climatitzat

Al mapa