Tourdera

Seguim la Tordera i la riera d’Arbúcies en el seu viatge des de les muntanyes del Montseny fins al mar Mediterrani.

La Tourdera és una ruta que segueix els cursos del riu Tordera i de la riera d’Arbúcies entre el Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny i el mar Mediterrani en un recorregut d’entre 65 i 75 km. La ruta, que disposa de senyalització pròpia sobre el terreny, transcorre entre les comarques de Barcelona i les comarques de Girona i es pot organitzar en diversos trams.

Recorrent els camins de la Tourdera gaudim d’una gran varietat de paisatges des de dels més de 1.100 m d’altitud on neix el riu Tordera i la riera d’Arbúcies fins al mar: boscos caducifolis, barrancs ombrívols, ambients de ribera, valls agrícoles, l’àmplia desembocadura on el riu es fon amb el mar...  També passem per pobles plens d’encant on podem allotjar-nos i gaudir de la bona cuina de proximitat i descobrir un ric patrimoni històric i cultural.

 

 

Més informació

 

Pas a pas

Desconnecta't de la feina. Allunya't de la cadira. Amaga el telèfon mòbil... Mira! A poca distància de la ciutat de Barcelona tens diversos espais naturals on gaudir de la natura. Entre muntanyes emblemàtiques, boscos de pins i alzines, cims amb vistes al Mediterrani i valls tranquil·les trobaràs un escenari que et convida a calçar-te les botes de caminar i penjar-te la motxilla. Benvingut al paradís del senderista!

Visualitzar

Rutes destacades

Rutes a prop de Barcelona

Descobreix-les al nostre perfil de Wikiloc

Descarrega't l'app Rutes BCN+

A prop de Barcelona hi ha moltes rutes, ara tens una app per descobrir-les 

Butlletí setmanal

Subscriu-te al butlletí setmanal

 

Rep cada dijous els millors plans, rutes a la natura i activitats singulars a prop de Barcelona.

Subscriu-te