Gastronomia
Tot el que vols saber sobre gastronomia a les comarques de Barcelona
Si no saps en què es diferencien els vins ecològics, biodinàmics i naturals, però t’agradaria descobrir-ho, fes un volt per les comarques de Barcelona. De l’Alt Penedès al Maresme, passant pel Bages, són molts els cellers que conreen les vinyes de manera respectuosa i produeixen begudes de qualitat immillorable sense malmetre el medi ambient. Alguns noms et sonaran i d’altres seran nous descobriments: petites empreses familiars amb poca producció i molta consciència verda. Et presentem set propostes imprescindibles perquè puguis convertir-te a l’enoturisme sostenible.
Gaudir del plaers gastronòmics és un dels grans atractius de viatjar. Però també és una gran responsabilitat, ja que la manera de produir els aliments pot afectar negativament l'ecologia i la biodiversitat dels llocs que visitem. Si no volem que les opcions culinàries que prenem malmetin els recursos naturals o comprometin la capacitat de les generacions futures per continuar assaborint ingredients de la millor qualitat, ens hauríem de fer més sovint la pregunta següent: "És sostenible?" Et donem cinc claus senzilles perquè puguis respondre-la.
S'estan mostrant 49 - 50 de 50 resultats.
Activitats gastronòmiques
S'estan mostrant 1 - 3 de 28 resultats.
Subscriu-te al butlletí setmanal
Rep cada dijous els millors plans, rutes a la natura i activitats singulars a prop de Barcelona.