Slow food
-
Casum l'Olla
Restaurants Costa BarcelonaCuina tradicional elaborada amb productes de temporada, al restaurant Casum l'Olla de Cardedeu fan uns sensacionals arrossos i fideuades a l'estil de la Catalunya central i uns guisats de l'àvia per llepar-se els dits. L'espai, de petites dimensions, és al bell mig de la població vallesana.
-
Casa del Bosc
Restaurants Costa BarcelonaAmagada enmig de l'entorn natural del Montseny i amb un accés únicament a peu, aquest restaurant ofereix gastronomia tradicional catalana elaborada amb productes de temporada. Especialitat en guisats i carns de caça.
-
La Llesca
Restaurants Costa BarcelonaLa Llesca serveix cuina mediterrània casolana, especialitzada en carns a la brasa. Les llesques amb pa amb tomàquet, els canelons i les croquetes casolanes són la seva especialitat. Treballen amb receptes originals i productes naturals i de temporada.
-
Can Sous
Restaurants Costa BarcelonaCan Sous és un restaurant de referència del Vallès Oriental que ofereix, des de fa cinquanta anys, una cuina tradicional catalana constantment renovada. Ubicat a una masia de l'Ametlla del Vallès, té una terrassa on es pot gaudir de sopars amb música en viu a l'estiu.
-
Cafè del Centre
Restaurants Costa BarcelonaCuina elaborada amb productes ecològics i de proximitat, amb menú vegetarià opcional. Aquesta és l'oferta gastronòmica del Cafè del Centre, una cooperativa de restauració de Caldes de Montbui basada en l'economia social i solidària. Té una carta de cerveses artesanes.
-
El Sifonet
Restaurants Costa BarcelonaEl Sifonet és un referent de la cuina moderna de fusió del Vallès Oriental. Els seus plats s'elaboren amb matèries primeres de qualitat i se serveixen en un acollidor i diàfan espai. La seva especialitat són els vermuts, els vins i els caves.
-
Maria Rosa
Restaurants Costa BarcelonaUbicat al nucli històric de Campins, al peu del massís del Montseny, Maria Rosa és un restaurant especialitzat en cuina tradicional catalana: rostits de pagès com cabrit al forn o entrecot al rocafort, peix de temporada i postres casolanes, acompanyat d'una carta de vins selectes.
-
La Troupe
Restaurants Costa BarcelonaCuina catalana de mercat amb productes frescos i naturals. Això és La Troupe, un espai acollidor i agradable de la Llagosta. Cada dia tenen un menú diferent, amb molta varietat: magret d'ànec, filet de vedella, tonyina amb salsa teriyaki, secret ibèric, etcètera.
-
Os Galegos
Restaurants Costa BarcelonaCuina tradicional gallega a Granollers, Os Galegos elabora receptes tradicionals de peix, marisc i carns elaborats amb ingredients frescos i de qualitat: mariscada amb llamàntol, lacón con grelos, cachelos y chorizo, etcètera. Tot ben regat amb blancs gallecs amb DO.
-
Can Biel
Restaurants Costa BarcelonaFa més de quaranta anys que Can Biel, al bell mig del Vallès Oriental, ofereix gastronomia mediterrània i creativa. La seva especialitat són els casaments, per als quals disposa d'uns jardins sensacionals. Arrossos, peix, marisc i carns són la base de la seva carta.