Slow food
-
La Vall del Joliu
Restaurants Costa BarcelonaLa Vall del Joliu, a Santa Eulàlia de Ronçana, fa una cuina mediterrània amb un toc innovador i creatiu. La seva especialitat són les carns a la brasa i els plats de temporada. A la terrassa exterior serveix tapes variades.
-
La Flor
Restaurants Costa BarcelonaMarisqueria de Santa Maria de Martorelles, La Flor és un restaurant de cuina casolana, elaborada amb peix i marisc fresc. L'espai, entre la serralada de Marina i el Vallès Oriental, és ideal per fer celebracions de grups.
-
El Racó de Ca l'Eli
Restaurants Costa BarcelonaCuina casolana d'autor amb tocs innovadors i creatius, El Racó de Ca l'Eli ofereix carns de la comarca i una gran varietat d'arrossos cuinats amb receptes originals: caldós, amb llamàntol, etc. L'espai, al peu del Montseny, té capacitat per organitzar celebracions.
-
Can Forquilla
Restaurants Costa BarcelonaGastronomia tradicional casolana en una granja del Vallès Oriental, Can Forquilla prepara uns canelons de carn i una vedella amb bolets per llepar-se els dits. Les croquetes i la crema catalana, casolanes, són obligades. Tenen animals de granja i un parc infantil.
-
La Perola
Restaurants Costa BarcelonaCuina d'autor enmig del bosc, el mas La Perola és l'espai ideal per gaudir d'originals receptes elaborades amb els millors productes de temporada i proximitat. Disposa de dues sales molt àmplies, en un ambient rústic molt acollidor.
-
El Revolt
Restaurants Costa BarcelonaAquest restaurant està ubicat en una casa aïllada dins un paratge boscós, a la carretera de Centelles. Ofereix cuina tradicional elaborada amb productes de proximitat i disposa d'una agradable terrassa, d'un ampli aparcament i d'un petit parc infantil.
-
La Terrassa de Campins
Restaurants Costa BarcelonaCuina tradicional i casolana catalana elaborada amb productes de temporada i de proximitat, al bell mig de la natura. Aquesta és la definició del restaurant La Terrassa de Campins, que ofereix carns a la brasa, rostits i guisats i, a l'hivern, escudella i carn d'olla.
-
El Padregà
Restaurants Costa BarcelonaEl Padregà és una masia de les Franqueses del Vallès on fan cuina casolana amb productes de mercat: llenties, xai al forn, tripa, etcètera. La cocció lenta i pausada dels aliments és el seu secret. Espai ample i agradable, amb tracte familiar.
-
El Santuari
Restaurants Paisatges BarcelonaRestaurant especialitzat en carns exòtiques del món, algunes tan sorprenents com el cangur, la zebra, la serp o el cocodril. Està situat en un edifici modern de grans dimensions a peu de carretera i és ideal per a àpats de grups.
-
Can Traver
Restaurants Costa BarcelonaCan Traver és una masia del segle XVIII, reformada el 1967 en un restaurant de cuina tradicional i moderna. Al peu dels cingles de Bertí, elabora plats tradicionals amb tocs d'avantguarda, una gastronomia original amb productes de proximitat i de temporada.