Slow food
-
Trobador Rambla
Restaurants BarcelonaEl restaurant Trobador està ubicat molt a prop de la plaça de Catalunya i disposa d'una gran terrassa. La decoració està inspirada en el món del teatre. Ofereix cuina mediterrània: amanides, assortits d'embotits, arrossos i carn, peix i verdures a la brasa.
-
Tribia (Can Bonastre Wine Resort)
Restaurants Paisatges BarcelonaEl restaurant principal de Can Bonastre, Tribia, comparteix espai amb la bodega i està situat en una antiga i tradicional nau amb volta catalana que contrasta amb la decoració moderna i sòbria de l’espai. El més antic i el més actual conviuen també a la carta del restaurant, un recull de les receptes típiques de la cuina catalana de sempre, renovades amb un toc modern i creatiu.
-
Tram-Tram
Restaurants BarcelonaAquest restaurant, ubicat en una antiga casa del barri de Sarrià, té un aire càlid i romàntic. Ofereix una cuina creativa, on la qualitat de la matèria primera és primordial, i cal destacar les postres casolanes.
-
Tragaluz
Restaurants BarcelonaLocal emblemàtic del Grup Tragaluz especialitzat en cuina mediterrània. Té dos pisos d'ambient diferenciat: en el primer, amb cuina oberta al saló, s'ofereix servei de carta i la possibilitat de degustar ostres; en el segon, es pot menjar de forma més informal.
-
Torres Petit
Restaurants Paisatges BarcelonaEl Torres Petit és un model de negoci familiar en la més pura tradició catalana. El 1910 fou una fonda, i l’any 1986 va néixer el restaurant de la mà dels germans Molera. La cuina es va fer gran i el Torres, petit. La remodelació era una necessitat i s’ha traduït en dos espais amb aires càlids i clàssics on gaudir d’una cuina d’arrels tradicionals, tractades amb talent d’autor.
-
Torre Simon
Restaurants Paisatges BarcelonaJordi Verdaguer i Montse González viuen a Torre Simon, un edifici modernista de Tona obra de Domènech i Muntaner. La construcció va ser torre d'estiueig, més tard presó i finalment convent sanatori. Ara els seus propietaris li han trobat la raó de ser com a restaurant amb una cuina de mercat, tradicional i amb tocs innovadors, amb el Jordi com a creador d’una carta marcada per la qualitat dels productes.
-
Torre Rosa
Restaurants BarcelonaL’any 1987, Cecília Clavell va fundar aquesta cocteleria juntament amb els seus quatre fills: Míriam, Elisabet, Jordi i Carles Reig. En Jordi Reig acumula diversos premis nacionals i internacionals de cocteleria. Ofereixen les seves sales per a l’organització de festes per a particulars i empreses, i organitzen periòdicament tallers de cocteleria.
-
Torre d'Alta Mar
Restaurants BarcelonaAquest restaurant està ubicat a la torre del telefèric del Port Vell, de manera que ofereix unes espectaculars vistes panoràmiques sobre Barcelona i el mar. Ofereix una cuina creativa i mediterrània, amb especial atenció als arrossos i peixos.
-
Topik
Restaurants BarcelonaAquest restaurant del xef Adelf Morales ofereix una cuina mediterrània i de mercat amb tocs nipons i creatius. Elabora diferents tipus de menús i disposa d'una extensa carta de vins. La decoració del local és moderna, amb predomini de la fusta i amb parets de maó vist.
-
Malpaso
Restaurants BarcelonaLa gastronomia mexicana i els sabors catalans es fusionen en la cuina 'mexiterrània' del restaurant Malpaso, situat a la Dreta de l'Eixample de Barcelona. Aquest restaurant serveix especialitats com els 'nachos' casolans, el 'ceviche' o les 'enchiladas' i programa nombroses activitats culturals.