Slow food
-
Vins i Teca
Restaurants Paisatges BarcelonaEl restaurant Vins i Teca presenta propostes de la cuina tradicional es barregen amb altres de més creatives com l’amanida de bolets i fetge d’ànec, els canelons amb bolets, foie i tòfona el pastís de calçots amb gambetes o el niu cruixent amb melmelada de tomàquet, gorgonzola i foie. També hi ha una àmplia selecció d’amanides amb recuit, tomàquet sec, pinyons i parmesà, de vinagreta de pasta, entre una llarga llista.
-
Via Veneto
Restaurants BarcelonaEl restaurant Via Veneto és un clàssic de Barcelona. Té una estrella Michelin, entre d'altres guardons, i actualment el xef és David Andrés. Hi destaquen la decoració belle époque i el seu celler excepcional. Disposa de diversos salons privats.
-
Tesi Restaurant
Restaurants Paisatges BarcelonaAl Tesi Restaurant de Santpedor s'hi fa una cuina moderna però sense estridències, utilitzant productes frescos de temporada, amb plats com els ceps saltats amb botifarra negra o el garrí cruixent.
-
Suquet de l'Almirall
Restaurants BarcelonaQuan el Quim Marqués va heretar dels seus avis El Suquet de l’Almirall, va decidir seguir fidel a les essències de la cuina marinera, i així ho ha fet durant 25 anys. Ara, però, ha donat un petit cop de timó, oferint una carta més informal, més curta i econòmica, però amb la mateixa essència i plats nous com ara la paella catalana.
-
Saüc
Restaurants BarcelonaEl caràcter, l'experiència i la bona feina de Xavier Franco es reflecteixen en la proposta culinària del Saüc, precisa, subtil, ben executada i, sobretot, amb personalitat.
-
La Vietnamita Born
Restaurants BarcelonaLa cuina de carrer del Vietnam és la inspiració gastronòmica d'aquesta cadena de restaurants, que va obrir al Born el segon dels seus establiments a Barcelona. Ingredients frescos, de qualitat i molt aromàtics conformen una carta adaptable a tot tipus de dietes especials.
-
Sauló
Restaurants Costa BarcelonaSauló és el restaurant de l’hotel Can Galvany, situat a la localitat de Vallromanes, a la comarca del Vallès Oriental. La textura de les vinyes i l’olor de l’oliver tenen un paper protagonista al restaurant Sauló, per això, tots els seus plats, enquadrats dins del marc de la cuina tradicional catalana, estan impregnats dels millors vins i olis del país. El seu xef ha sabut plasmar a la perfecció la temàtica del restaurant als seus plats d’elaboració tradicional amb tocs d’autor.
-
Rías KRU
Restaurants BarcelonaAquest restaurant, ubicat molt a prop del recinte firal de Barcelona, té una carta on predominen el peix, el marisc i els plats típics de la cuina gallega. Disposa d'un enorme celler i d'una àmplia selecció de licors.
-
Rías de Galicia
Restaurants BarcelonaSituat a tocar de la Fira de Barcelona ofereix productes frescos, com les ostres, les cloïsses de Carril, els percebes, les nècores, els llamàntols i altres mol·luscs i crustacis que es poden contemplar en viu a la gran peixera que hi ha a l'entrada. Algunes propostes són les cloïsses a la marinera, les espardenyes saltades, el llobarro amb bolets i caviar o la terrina de foie gras sobre ceps confitats amb espàrrecs verds i vinagreta, a més de plats tradicionals de la cuina gallega com el caldo gallego, pop a la feira o ellacón con grelos.
-
La Terra
Restaurants Costa BarcelonaBar restaurant de cuina de mercat i mediterrània, que ofereix menú diari a més d'un ampli assortit de tapes, entrepans i plats combinats. Disposa d'una agradable terrassa al davant de la riera de Sant Climent.