Slow food

Resultats actuals S'estan mostrant 231 - 240 de 1.511 resultats.
  • Hotel Can Rafel

    Restaurants Costa Barcelona

    Envoltat de quaranta hectàrees de bosc ideal per a la pràctica d'activitats a l'aire lliure, passejades, senderisme o btt, l'hotel Can Rafel compta amb un restaurant l'alta cuina amb una base tradicional i uns sabors autèntics. També ofereix menús especials i el menú degustació del xef.

  • Hostal-Restaurant La Cuina d'en Manel

    Restaurants Costa Barcelona

    Ubicat a dins de l'hostal Manel trobem aquest restaurant de cuina casolana i també de cuina mediterrània situat al Maresme. L'establiment és acollidor i està obert durant tot l'any, elaborant una gran varietat de plats que ofereix a la carta i en diferents menús. Les seves propostes són: carns a la brasa i al forn, cargols a la llauna, pop a la gallega, paella, peix fresc del mediterrani, croquetes, torrades per posar alguns exemples.

  • Hostal-Restaurant Casa Feliu

    Restaurants Costa Barcelona

    L'hostal Casa Feliu té els seus orígens a una casa d'estiueig que al voltant de 1960 es va convertir en fonda i anys més tard en l'Hostal Casa Feliu que encara conserva part de l'estructura original de la casa. El restaurant és ampli, lluminós i amb terrassa i la seva oferta és molt variada, ja que està basada tant a la cuina mediterrània com a la cuina tradicional catalana, elaborant plats a la carta, menú diari i menú de dies festius. Les seves especialitats són els arrossos, els canelons, les carns, el peix de la llotja de Blanes i postres casolans d'elaboració pròpia. Es poden fer celebracions amb menús especials i actuacions en directe.

  • Hostal La Gavina

    Restaurants Costa Brava

    Tres restaurants –El Barco, Garbí i Candlelight– formen l’oferta gastronòmica de l’Hostal La Gavina, un dels establiments amb més història i glamur de la Costa Brava i punt de trobada habitual d’artistes i famosos. La carta ofereix una cuina acurada en tots els seus elements, combinant qualitat en els productes amb una elaboració que respecta els plats tradicionals i, alhora, els presenta amb un aire modern i actual.

  • Hostal del Carme

    Restaurants Terres de Lleida

    Al peu de l’antiga carretera N-II, al terme de Vilagrassa, s’aixeca l’Hostal del Carme. Hotel i restaurant es complementen per oferir un bon servei al cor de la comarca de l’Urgell. En el restaurant, Josep M. Pinós, que tingué les primeres experiències culinàries a l’hostal per després passar a formar-se en alguns dels millors restaurants del país, ofereix una carta variada on es pot trobar una cuina d’autor basada en la gastronomia autòctona.

  • Hostal de Mura

    Restaurants Paisatges Barcelona

    Emplaçat al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, l'Hostal de Mura ofereix cuina casolana i de mercat. És una proposta gastronòmica tradicional, amb plats forts com el peus de porcs amb caragols o trinxat de la Cerdanya. El local és petit i acollidor, amb sostre de doble volta de pedra i llar de foc.

  • Hostal Cal Fuster

    Restaurants Pirineus

    L'hostal Cal Fuster ofereix allotjament i també una cuina que reinterpreta les receptes tradicionals. Els productes són de proximitat i de temporada. Amb una carta en constant evolució, els propietaris, en Marcel i l'Estel, també ofereixen una interessant nit gastronòmica.

  • Hostal Ca la Cinta

    Restaurants Paisatges Barcelona

    L’Hostal Ca La Cinta es troba situat a la localitat de Sant Agustí de Lluçanès, al nucli urbà de l’Alou, a 14 km de Sant Quirze de Besora, direcció Berga. En aquest restaurant familiar es troba la típica cuina casolana, catalana i tradicional de tota la vida, la que feien les nostres àvies. El seu plat destacat és l’oca amb peres, i durant els mesos de març i abril, els divendres ofereixen escudella i carn d’olla. També tenen un menú de dissabte a la nit molt econòmic.

  • Hostal Abat Cisneros

    Restaurants Paisatges Barcelona

    Un lloc amb història es converteix en un espai acollidor per gaudir del bo i millor de la cuina catalana. 

  • Hofmann

    Restaurants Barcelona

    Inaugurat l'any 1992, es tracta del restaurant on els alumnes d'una reputada escola d'hostaleria fan les pràctiques. Ofereix una cuina que barreja tradició i avantguarda i que ha estat guardonada amb una estrella Michelin. La sala té una gran finestra que permet veure la cuina.

S'estan mostrant 231 - 240 de 1.511 resultats.