Slow food
-
La Nonna Gnocco
Restaurants BarcelonaSituat al barri de Gràcia de Barcelona, aquest restaurant juga amb el concepte de la cuina de l'àvia. Així doncs, promet plats deliciosos i racions abundants en un local de decoració vintage. La proposta gastronòmica fusiona la cuina catalana, la italiana i altres receptes asiàtiques.
-
Hostal Cal Fuster
Restaurants PirineusL'hostal Cal Fuster ofereix allotjament i també una cuina que reinterpreta les receptes tradicionals. Els productes són de proximitat i de temporada. Amb una carta en constant evolució, els propietaris, en Marcel i l'Estel, també ofereixen una interessant nit gastronòmica.
-
La Llar de l'All i Oli
Restaurants BarcelonaAquest restaurant, d'ambient familiar i de decoració rústica, està ubicat al centre de Badalona. Ofereix cuina catalana tradicional, amb especialitats com les carns a la brasa o els caragols a la llauna. Disposa de menús per a grups.
-
Gresca
Restaurants BarcelonaRestaurant de cuina de mercat creativa situat al centre de l'Eixample. Disposa de zona de restaurant amb menú degustació i de zona de bar amb tapes i platets. La decoració és clàssica i funcional i l'ambient, tranquil i relaxat.
-
Hofmann
Restaurants BarcelonaInaugurat l'any 1992, es tracta del restaurant on els alumnes d'una reputada escola d'hostaleria fan les pràctiques. Ofereix una cuina que barreja tradició i avantguarda i que ha estat guardonada amb una estrella Michelin. La sala té una gran finestra que permet veure la cuina.
-
Il Picarolo
Restaurants Costa BarcelonaIl Picarolo és un restaurant i trattoria de cuina italiana i mediterrània. Ofereix menú diari de dilluns a divendres, plats sense gluten i menú infantil. La pasta i les pizzes són els plats estrella. Es troba situat a tocar d'un dels aparcaments públics més grans de Sant Sadurní d'Anoia.
-
Genito
Restaurants Costa BarcelonaGenito Ibèrics és un negoci de tota la vida ubicat a un local del Torrent de Sant Joan de Vilanova i la Geltrú ampli, familiar, modern i funcional dedicat majoritàriament a les tapes, tot i que també es pot gaudir d'una cuina de proximitat. Algunes de les seves especialitats són les patates braves, els calamars sevillans i la gamba de Vilanova.
-
La Llotja Marisqueria
Restaurants Costa BarcelonaEls gerents d’aquest restaurant porten tota la vida dedicada al mar; són una família que porten el mar a dins. Des de fa generacions, es dediquen a la pesca, la venda de peix i a la cuina marinera. Els cuiners van aprendre a cuinar a la barca. El client pot triar el peix que vulgui (com en una peixateria) i demanar com vol que li cuinin. El peix va directament a la cuina i es menja acabat de fer. Cada client té un número de taula. Quan el plat està cuinat, el criden perquè el vagi a buscar. També s'hi fan arrossos, fideuades o suquets.
-
Hisop
Restaurants BarcelonaAquest petit restaurant ofereix, de la mà del xef Oriol Ivern, una cuina catalana contemporània que està basada en els productes de temporada. Aquesta proposta ha estat guardonada amb una estrella Michelin. S'hi pot menjar a la carta o optar pel menú degustació.
-
La Llavor dels Orígens (Vidrieria)
Restaurants BarcelonaLa Llavor dels Orígens és un espai gastronòmic català. Un grup de restaurants que pretén recuperar les tradicions culinàries catalanes de sempre. Alguns dels seus plats: ànec de l’Empordà amb peres; costelles de xai a la planxa amb patates al forn i salsa tupí; xai ecològic al forn amb llimona, mel i romaní; coca d’espinacs eco a la catalana amb formatge de cabra.