Slow food
-
La Fonda
Restaurants Paisatges BarcelonaAl restaurant La Fonda, ubicat a l'edifici de La Fàbrica, el xef Sergi Costa ens ofereix tot un món de reinterpretacions de la cuina catalana. Aquest món fa referència a la cuina de l'Ignasi Domènech, manresà i pioner de la gastronomia catalana moderna, tot acompanyat amb vins de la comarca del Bages.
-
La Fitorra
Restaurants Costa BarcelonaA pocs metres de la platja de Vilanova i la Geltrú, a mitja hora de Barcelona i Tarragona, La Fitorra és el restaurant de l'emblemàtic hotel Cèsar. Es tracta d'un local de tradició marinera i cuina d'anomenada, i d'un punt de referència a la comarca.
-
La Ferreria
Restaurants BarcelonaAquest restaurant del barceloní barri de Gràcia ofereix cuina tradicional catalana i mediterrània. La decoració és clàssica, amb parets de pedra, elegants cadires i abundants detalls en fusta, i sol haver-hi música en directe. Disposa d'aparcament.
-
La Esquinica
Restaurants BarcelonaBar de tapes de decoració rústica i ambient informal, situat a pocs metres de la plaça Virrei Amat. Té fama de fer unes de les millors patates braves de la ciutat i també una excel·lent llonganissa d'Aragó.
-
La Dama
Restaurants BarcelonaAquest restaurant, ubicat en un emblemàtic edifici modernista de Barcelona, sobresurt per la cuidada decoració de les seves sales. Cal destacar el vestíbul, convertit en una cocteleria. La cuina és mediterrània i de mercat, amb influències franceses i italianes i amb alguns tocs creatius.
-
La Cuina dels Capitans
Restaurants Costa BarcelonaEl nom del restaurant és un homenatge a la vila del Masnou i a la seva història, per això de les parets del menjador interior pengen fotografies de vaixells antics i una gran panoràmica del poble. Elaboren una cuina mediterrània amb productes del Maresme i la serveixen en forma de plats i platets, els vins són DO Alella.
-
La Cucanya
Restaurants Costa BarcelonaAmb sabor italià en els seus inicis, avui dia presenta una proposta de cuina marinera i del país. El local, situat en un bell paratge sobre el mar, destaca també per oferir especialitats de pastisseria d'elaboració pròpia.
-
La Cua Curta
Restaurants BarcelonaAl cor del Born es troba el Cua Curta, un restaurant de gerència familiar i decoració bohèmia que està especialitzat en fondues. A més dels deliciosos formatges fosos, disposa d'un ampli assortiment de tapes, amanides, patés i tàrtars.
-
La Coloma
Restaurants Costa BarcelonaLa Coloma és un dels establiments amb més prestigi del port del Masnou. Entre els plats principals, es pot trobar bacallà amb crema de tòfona blanca, suprema de corball al forn, lluç amb gules i rossinyols, i botifarra esparracada amb calamarsets. Per postres, pastís cremós de xocolata i praliné d’avellanes o xarrup de mojito.
-
La Clara
Restaurants BarcelonaAquest restaurant disposa de dues plantes: una, on té una gran selecció de tapes i, una altra, on ofereix una cuina de mercat catalana i mediterrània. Cal destacar l'excel·lent celler, amb més de 600 referències.