Slow food
-
Kresala
Restaurants BarcelonaEl palauet de finals del segle XIX que va ser taller del modista Balenciaga s’ha remodelat jugant amb tres colors bàsics: negre, blanc i blau. Manel Jiménez és el xef que proposa receptes a cavall entre la tradició i la modernitat. Es poden trobar plats com la coca de bonítol amb tomàquet confitat, el fricassé d’espàrrecs i rabassoles, les vieires amb coco i gingebre o l’arròs cremós amb llamàntol.
-
La Biennal Llavaneres
Restaurants Costa BarcelonaUna extensa selecció de tapes i una carta àmplia i variada conformen la proposta gastronòmica d'aquest establiment elegant però informal que es troba situat en una casa amb amplis jardins de Sant Andreu de Llavaneres.
-
Guilleumes
Restaurants Paisatges BarcelonaL'hostal i restaurant Guilleumes es troba al Parc Natural del Montserrat, és un local acollidor que disposa de terrassa amb vistes a Montserrat. Ofereixen cuina catalana moderna i de mercat que empra productes de Montserrat.
-
Koy Shunka
Restaurants BarcelonaUbicat al barri gòtic de Barcelona, Koy Shunka és el primer restaurant japonès de la ciutat a obtenir una estrella Michelin. El seu xef, Hideki Matsuhisa, elabora una cuina japonesa sofisticada, amb tocs creatius, on el producte és l'estrella.
-
La Incidència del Factor Vi
Restaurants Costa BarcelonaEls maridatges amb alguna de les més de cent referències que conformen el seu celler són la principal especialitat d'aquest establiment situat a pocs metres de la platja a Sitges. Vi, gastronomia, cultura i còctels són els arguments de la seva proposta creativa i de fusió.
-
La Font
Restaurants Costa BarcelonaAquest restaurant es basa en una cuina tradicional catalana de qualitat, elaborada amb productes frescos de mercat i de temporada als quals proporciona una cuidada elaboració per poder oferir als seus clients una excel·lent carta amb gustosos plats per satisfer els paladars més exigents. Una decoració moderna, un ambient agradable i un gran servei reforcen la bona oferta culinària del restaurant.
-
Hostal del Carme
Restaurants Terres de LleidaAl peu de l’antiga carretera N-II, al terme de Vilagrassa, s’aixeca l’Hostal del Carme. Hotel i restaurant es complementen per oferir un bon servei al cor de la comarca de l’Urgell. En el restaurant, Josep M. Pinós, que tingué les primeres experiències culinàries a l’hostal per després passar a formar-se en alguns dels millors restaurants del país, ofereix una carta variada on es pot trobar una cuina d’autor basada en la gastronomia autòctona.
-
La Fitorra
Restaurants Costa BarcelonaA pocs metres de la platja de Vilanova i la Geltrú, a mitja hora de Barcelona i Tarragona, La Fitorra és el restaurant de l'emblemàtic hotel Cèsar. Es tracta d'un local de tradició marinera i cuina d'anomenada, i d'un punt de referència a la comarca.
-
La Masia
Restaurants Costa BarcelonaCuina catalana en una casa catalana. Això es el que proposa La Masia en una masia. L’edificació data de primers de segle passat i està decorada amb tots els ets i uts, destacant una col·lecció d’ampolles de whisky. Es poden assaborir les especialitats de la nostra cuina tradicional, presidides pel típic cep amb embotits i el pa torrat amb tomàquet.
-
Hostal-Restaurant Casa Feliu
Restaurants Costa BarcelonaL'hostal Casa Feliu té els seus orígens a una casa d'estiueig que al voltant de 1960 es va convertir en fonda i anys més tard en l'Hostal Casa Feliu que encara conserva part de l'estructura original de la casa. El restaurant és ampli, lluminós i amb terrassa i la seva oferta és molt variada, ja que està basada tant a la cuina mediterrània com a la cuina tradicional catalana, elaborant plats a la carta, menú diari i menú de dies festius. Les seves especialitats són els arrossos, els canelons, les carns, el peix de la llotja de Blanes i postres casolans d'elaboració pròpia. Es poden fer celebracions amb menús especials i actuacions en directe.