Slow food

Resultats actuals S'estan mostrant 241 - 250 de 1.511 resultats.
  • Hispània

    Restaurants Costa Barcelona

    Hispània era el nom d'un garatge d'Arenys de Mar que, el 1959, va ser adquirit pels Rexach per convertir-lo en una casa de menjars. Les filles van heretar el negoci i el van dur fins a tenir una estrella Michelin. Els productes de mercat i de temporada i els plats casolans formen el receptari de la casa.

  • Hisop

    Restaurants Barcelona

    Aquest petit restaurant ofereix, de la mà del xef Oriol Ivern, una cuina catalana contemporània que està basada en els productes de temporada. Aquesta proposta ha estat guardonada amb una estrella Michelin. S'hi pot menjar a la carta o optar pel menú degustació.

  • Guilleumes

    Restaurants Paisatges Barcelona

    L'hostal i restaurant Guilleumes es troba al Parc Natural del Montserrat, és un local acollidor que disposa de terrassa amb vistes a Montserrat. Ofereixen cuina catalana moderna i de mercat que empra productes de Montserrat.

  • Gresca

    Restaurants Barcelona

    Restaurant de cuina de mercat creativa situat al centre de l'Eixample. Disposa de zona de restaurant amb menú degustació i de zona de bar amb tapes i platets. La decoració és clàssica i funcional i l'ambient, tranquil i relaxat.

  • #

    Gorría

    Restaurants Barcelona

    El restaurant Gorría, ubicat a l'Eixample de Barcelona, té una decoració rústica i ofereix una cuina basconavarra de qualitat, amb especialitats com el garrí d'Estella, l'entrecot Iruña, la mitjana Vera de Bidasoa, el xai del Roncal o les cocotxes amb salsa verda.

  • Gentilicis

    Restaurants Costa Barcelona

    Restaurant de cuina tradicional actualitzada amb detalls d'autor. Els productes de qualitat són els protagonistes d'uns fogons que redueixen tant com poden el contingut gras dels seus àpats, però sense renunciar, ni molt menys, al sabor.

  • Genito

    Restaurants Costa Barcelona

    Genito Ibèrics és un negoci de tota la vida ubicat a un local del Torrent de Sant Joan de Vilanova i la Geltrú ampli, familiar, modern i funcional dedicat majoritàriament a les tapes, tot i que també es pot gaudir d'una cuina de proximitat. Algunes de les seves especialitats són les patates braves, els calamars sevillans i la gamba de Vilanova.

  • Gargantúa i Pantagruel

    Restaurants Barcelona

    Si els plats de Catalunya són la base dels seus fogons en general, els de Lleida en particular són els que més l’identifiquen. Per molt que passin els anys, mai no s’allunyen d’aquesta filosofia i de la utilització dels productes de la terra en les seves receptes, tradicionals i d’excel·lent relació qualitat-preu. Amb aquest esperit, no hi falten, per descomptat, els clàssics cargols, la coca de recapte, i els embotits lleidatans.

  • Garbí

    Restaurants Costa Barcelona

    Des que va obrir portes l'any 1976 a Castellar del Vallés, el Restaurant Garbí ha sabut evolucionar amb els temps fins arribar a oferir una cuina de qualitat amb personalitat on treballen amb saviesa els productes de temporada i de proximitat. És un establiment familiar que també selecciona i presenta els vins de manera adient.

  • Ànsios Cafeteria-Restaurant

    Restaurants Paisatges Barcelona

    Ubicat al carrer Sant Antoni Maria Claret de Manresa, aquest restaurant pertany a una cadena de restauració que es caracteritza per la polivalència de la seva oferta, oferint cuina de mercat i típica de la zona del Bages. Al Cafè Ansios elaboren menú diari a migdia i dinars i sopars d'empresa, així com qualsevol altre celebració.

S'estan mostrant 241 - 250 de 1.511 resultats.