Slow food
-
La Bóta de Caldes
Restaurants Costa BarcelonaUbicat a una masia reconvertida en restaurant a la vila termal de Caldes de Montbui, disposa d'un gran jardí, terrassa i aparcament, i diferents tipus de salons per a celebracions o simplement per gaudir d'un bon àpat. Elaboren una cuina catalana de temporada i a la brasa oferint entrants, carn, peix i postres que serveixen en un menú de migdia, de calçotada i a la carta, tot acompanyat d'un bon vi.
-
Hotel Can Rafel
Restaurants Costa BarcelonaEnvoltat de quaranta hectàrees de bosc ideal per a la pràctica d'activitats a l'aire lliure, passejades, senderisme o btt, l'hotel Can Rafel compta amb un restaurant l'alta cuina amb una base tradicional i uns sabors autèntics. També ofereix menús especials i el menú degustació del xef.
-
Jaume de Provença
Restaurants BarcelonaJaume de Provença és un dels pioners de l’anomenada cuina d’autor.
-
Kan Bakus
Restaurants Paisatges BarcelonaRestaurant japonès ubicat a Igualada en el qual ofereixen una selecció de vins i productes artesanals de degustació. Són especialistes en delicatessen locals i internacionals, en menjar japonès per emportar i per càtering i també són un bar de copes i de vins selectes, disposant de botiga per adquirir-los. Hi ha sommelier i l'any 2012 van guanyar el Premi Cartavi. Elaboren un menú de migdia de dimarts a dissabte i carta. És un lloc on compartir, beure, comprar, aprendre i sopar. També fan cursos, activitats i tasts.
-
Hostal La Gavina
Restaurants Costa BravaTres restaurants –El Barco, Garbí i Candlelight– formen l’oferta gastronòmica de l’Hostal La Gavina, un dels establiments amb més història i glamur de la Costa Brava i punt de trobada habitual d’artistes i famosos. La carta ofereix una cuina acurada en tots els seus elements, combinant qualitat en els productes amb una elaboració que respecta els plats tradicionals i, alhora, els presenta amb un aire modern i actual.
-
Hostal de Mura
Restaurants Paisatges BarcelonaEmplaçat al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, l'Hostal de Mura ofereix cuina casolana i de mercat. És una proposta gastronòmica tradicional, amb plats forts com el peus de porcs amb caragols o trinxat de la Cerdanya. El local és petit i acollidor, amb sostre de doble volta de pedra i llar de foc.
-
Hispània
Restaurants Costa BarcelonaHispània era el nom d'un garatge d'Arenys de Mar que, el 1959, va ser adquirit pels Rexach per convertir-lo en una casa de menjars. Les filles van heretar el negoci i el van dur fins a tenir una estrella Michelin. Els productes de mercat i de temporada i els plats casolans formen el receptari de la casa.
-
Garbí
Restaurants Costa BarcelonaDes que va obrir portes l'any 1976 a Castellar del Vallés, el Restaurant Garbí ha sabut evolucionar amb els temps fins arribar a oferir una cuina de qualitat amb personalitat on treballen amb saviesa els productes de temporada i de proximitat. És un establiment familiar que també selecciona i presenta els vins de manera adient.
-
Xarcuteria Restaurant Coloma
Restaurants Costa BarcelonaColoma és un establiment emblemàtic del port del Masnou, atès que va ser un dels primers a obrir les portes. A més de la secció de xarcuteria, és un restaurant, gran, decorat amb fusta, que també disposa de terrassa tot l'any. Ofereix racions de degustació de la xarcuteria, una selecció de pica-pica, arrossos, fideuà, la cuina de sempre, i peixos i bacallà.
-
Vinya Nova
Restaurants Paisatges BarcelonaSituat als peus de la muntanya de Montserrat, en un entorn per gaudir de la naturalesa, el restaurant Vinya Nova ofereix cuina tradicional i de muntanya.