Slow food
-
El Morter
Restaurants BarcelonaLa filosofia i el compromís d’El Morter Restaurant és treballar constantment per fer més senzilla i agradable la vida dels comensals en un lloc ampli, acollidor, on s’hi trobin còmodes, ben atesos i com a casa, gaudint de qualsevol dels seus serveis. El Morter Restaurant ofereix diferents propostes gastronòmiques elaborades amb productes de primera qualitat. La cuina tradicional de sempre, amb un toc d’actualitat, elaborada amb productes de proximitat i utilitzant oli d’oliva que els permet respectar els gustos de cada aliment. La majoria d’hortalisses i verdures que conformen els plats són de conreu propi, fet que els permet garantir-ne la qualitat.
-
El Mirador de Sant Just
Restaurants Costa BarcelonaEl Mirador de Sant Just és el restaurant ubicat a la ximeneia d'una antiga fàbrica de ciment. Els forjats i les estructures de formigó s'han conservat intactes i es combinen amb mobles moderns de fusta. Elaboren cuina de temporada i de productes locals i ofereixen carta i diferents menús.
-
El Mascarón
Restaurants Costa BarcelonaEl Mascarón és un restaurant de caire familiar que proposa una cuina marinera mediterrània. Brilla especialment en l'elaboració de paelles, fideuàs, amanides i pica-pica de marisc. Disposa de salons especialment indicats per a la celebració d'àpats d'empresa o en grup.
-
El Jou
Restaurants PirineusEl Jou és un hotel amb encant de Guardiola de Berguedà. Això ja ens ho diu gairebé tot, per això no sorprèn que aquesta masia adaptada al seu nou ús ofereixi una cuina de la terra, casolana i en sintonia amb l’entorn. Molts altres productes, com ara la botifarra negra i les melmelades, són artesanes.
-
El Jardí
Restaurants Paisatges BarcelonaLa carta del restaurant El Jardí es basa en plats típics de la cuina mediterrània però sense renunciar als tocs més originals i creatius. Entre els seus suggeriments destaquen l’arròs melós de coloma amb ceps i tirabecs, el suquet de rap amb patates, confitura de ceba i fonoll, el gall del Penedès amb préssec de vinya o el tournedó d’ibèric al syrah amb agredolç de poma. El moment de les postres també guarda sorpreses creatives, amb propostes com l’orxata de pistatxo amb sorbet de llimona i formatge cremós.
-
El Hogar Gallego
Restaurants Costa BarcelonaEl restaurant el porta la família Gordillo Bernárdez des del 1977 i està ubicat a Calella, a la Costa del Maresme. La seva oferta gastronòmica és la cuina mediterrània, destacant les especialitats en marisc i arrossos. El xef és el fill dels propietaris, format a les cuines d'en Ferran Adrià i en Santi Santamaria. L'establiment disposa de diferents salons: el menjador, el menjador del pati, el menjador clàssic i el menjador nou, i disposa també d'aparcament.
-
El Genet
Restaurants Paisatges BarcelonaEls pastissos i la rebosteria són les principals especialitats d'aquest establiment de Rupit, ubicat en un edifici de pedra. En un menjador renovat i acollidor, d'ambient tranquil i familiar, ofereix una cuina tradicional catalana i de temporada.
-
El Gat Blau
Restaurants Costa BarcelonaEl Gat Blau està especialitzat en la gastronomia autòctona del Penedès, amb productes com l'ànec mut i el gall del Penedès, així com la cuina del vi. El restaurant ofereix menú diari al migdia, menú de nit i de cap de setmana, i un servei d'àpats per a esdeveniments i celebracions.
-
El Convent
Restaurants BarcelonaSituat molt a prop del mercat de la Boqueria, aquest establiment ocupa quatre plantes d’un edifici que data de l’any 1713.
-
Can Xurrades
Restaurants BarcelonaExclusiu restaurant i paradís per als carnívors, que destaca per l'espectacular mitjana de bou de raça sayaguesa a la brasa de carbó d'alzina. El xef Rafa Martínez està al capdavant d'un equip que disposa d'un laboratori d'experimentació i que va guanyar el premi Estrella Damm a la Millor Tapa.