Slow food
-
El Cingle
Restaurants Costa BarcelonaElegància i presentació es donen la mà per acompanyar la cuina d'El Cingle, de Montse Estruch, un restaurant que combina els productes de temporada amb deliciosos sabors exòtics. Compta amb una gran varietat de propostes i diferents línies, des de la més informal a una més luxosa, una carta de vins i aigües molt completa i un menjador ampli i modern.
-
El Cigró d'Or
Restaurants Costa BarcelonaVilafranca del Penedès és, des del 2012, la nova casa d'El Cigró d'Or, el restaurant que Oriol Llavina va regentar durant deu anys a Gelida. Llavina hi segueix al capdavant, i l'esperit és el mateix: una cuina inquieta com ell, molt viva i intensa, i que aspira a seguir creixent i treballant els productes de la terra promovent la tradició vinícola del Penedès.
-
El Pou
Restaurants Costa BarcelonaUna càlida decoració d'estil rústic i un ambient acollidor i informal són la presentació escènica d'aquest establiment que basa la seva oferta en les tapes creades pel cuiner local Òscar Massó i els vins. El local havia estat un antic celler.
-
El Celler de Matadepera
Restaurants Costa BarcelonaUn dels restaurants amb més pedigrí del Vallès és El Celler de Matadepera. Tres generacions de la família Bernils s'han esforçat perquè així sigui, fet pel qual han posat en pràctica una cuina culta, creativa i desxifrable, elaborada amb productes de qualitat i regada amb una carta de vins d'allò més selecta.
-
El Celler de Ca la Quica
Restaurants PirineusToni Castaño lidera el nou projecte d'El Celler de Ca la Quica, a Puig-reig, un establiment ampli i acollidor situat a la planta baixa d’una casa de pedra amb el sostre voltat que data del segle XIX. Ofereix vàries sales íntimes amb una decoració rústica i elegant, una cuina actual i variada i un celler molt especial: el client mateix pot triar el vi que vulgui.
-
El Celler d'Argentona
Restaurants Costa BarcelonaEl Celler d’Argentona està situat en una bodega del segle XVIII. De la mà dels germans Lara, ofereix cuina tradicional catalana i de mercat amb força varietat de plats creatius, i on destaca la presència del bacallà, una de les especialitats de la casa, encara que la caça i els productes de temporada, com ara els bolets, també tenen el seu espai destacat.
-
El Cau del Vinyet
Restaurants Costa BarcelonaEl Cau del Vinyet és acollidor i ofereix una cuina de mercat més que correcta amb plats força destacats. L'establiment disposa de terrassa i, a més, d'un saló per a tota mena de celebracions.
-
El Castell del Brull
Restaurants Paisatges BarcelonaAmb una decoració rústica i xemeneia, aquest restaurant ofereix cuina tradicional catalana. La seva carta inclou plats com els caragols guisats, l'escudella barrejada, el pastís de rap amb pebrots del "piquillo" o el senglar estofat amb bolets i patates. Disposa de terrassa per menjar a la fresca.
-
El Cafè de les Antípodes
Restaurants BarcelonaAquest restaurant, que ofereix una cuina de mercat elaborada amb ingredients frescos i de qualitat, està situat en ple centre de Badalona. Disposa d'un agradable pati i es pot encarregar menjar per emportar. Està obert de dilluns a dissabte per esmorzar, dinar i berenar, i divendres i dissabtes també per sopar.
-
Hydrogen
Restaurants BarcelonaInaugurat el 2013, el restaurant de l'hotel sobre l'estació de Sants ofereix cuina creativa d'avantguarda basada en la gastronomia mediterrània en un ambient futurístic i acollidor a la vegada.