Slow food
-
El Bellver La Calma
Restaurants Costa BarcelonaEl Bellver, que es troba a La Calma Parc Etnològic de Tagamanent, és un restaurant que aposta per una cuina tradicional catalana, elaborada amb productes ecològics i de la terra.
-
Dos Torres
Restaurants BarcelonaDos Torres és un elegant restaurant situat en una bonica casa modernista amb jardí. Té dues zones: un gastrobar en què es poden degustar nombrosos plats i el restaurant, especialitzat en cuina de temporada. Disposa de diversos menús per a grups.
-
Cinc Sentits
Restaurants BarcelonaJordi Artal és el responsable de la cuina creativa que se serveix al restaurant Cinc Sentits. Ofereix tres menús degustació, que varien segons temporada.
-
El Cigró d'Or
Restaurants Costa BarcelonaVilafranca del Penedès és, des del 2012, la nova casa d'El Cigró d'Or, el restaurant que Oriol Llavina va regentar durant deu anys a Gelida. Llavina hi segueix al capdavant, i l'esperit és el mateix: una cuina inquieta com ell, molt viva i intensa, i que aspira a seguir creixent i treballant els productes de la terra promovent la tradició vinícola del Penedès.
-
Hydrogen
Restaurants BarcelonaInaugurat el 2013, el restaurant de l'hotel sobre l'estació de Sants ofereix cuina creativa d'avantguarda basada en la gastronomia mediterrània en un ambient futurístic i acollidor a la vegada.
-
Dos Cielos
Restaurants BarcelonaEl restaurant Dos Cielos, a l'hotel Meliá Barcelona Sky, ofereix plats que es basen en la gastronomia de temporada creativa i, a més de la carta, serveix un menú d'alta cuina.
-
Coqueria Cucafera
Restaurants Paisatges BarcelonaUn nou concepte de cuina apostant per la recuperació de la identitat dels aliments i els productes de la comarca d'Osona, per això l'oferta gastronòmica d'aquesta coqueria es basa a les coques dolces i salades, com per exemple: la decorada, la de recapte, de llardons, de crema de pinyons... En tenen una gran varietat i són de Folgueroles i estan fetes amb aigua de font i, sempre que és possible, compren els productes directament al pagès. Les coques dolces les fan ells a la coqueria i el farcit el tria el client. Elaboren un menú diari, un altre pels caps de setmana i un pels més petits.
-
Dos Palillos
Restaurants BarcelonaA la barra asiàtica del restaurant Dos Palillos es pot gaudir del menú degustació i, al migdia, de plats a la carta. Al bar de tapes, més informal, i a la terrassa l'oferta és sempre a la carta.
-
Chéri
Restaurants BarcelonaAquest restaurant, d'elegant decoració, ofereix cuina catalana i també cuina inspirada en un restaurant informal francès, però amb tocs mediterranis. Disposa d'una sala privada per a esdeveniments i d'una agradable terrassa en un carrer de vianants.
-
El Celler de Ca la Quica
Restaurants PirineusToni Castaño lidera el nou projecte d'El Celler de Ca la Quica, a Puig-reig, un establiment ampli i acollidor situat a la planta baixa d’una casa de pedra amb el sostre voltat que data del segle XIX. Ofereix vàries sales íntimes amb una decoració rústica i elegant, una cuina actual i variada i un celler molt especial: el client mateix pot triar el vi que vulgui.