Slow food
-
El Rossegall
Restaurants Costa BarcelonaEl Rossegall és un espai familiar i agradable. La seva carta, molt completa, recull la matèria primera que arriba del mar amb productes i propostes com el cargol de punxes, les tallerines, els calamarsons, les gambes i escamarlans típics de Vilanova, el bull de tonyina, l'all cremat, el peixet de plata o la sípia a la bruta.
-
El Ristol
Restaurants Costa BarcelonaUn local lluminós i en el que destaquen vuit litografies de Dalí penjades del sostre acompanya la cuina d’El Ristol, un restaurant centenari ubicat al nucli antic de Viladecavalls. Cuina de temporada, amb un gran respecte pels productes de la contrada, cuina catalana amb tocs moderns i postres tradicionals són la carta de presentació d’aquest establiment emblemàtic a la comarca.
-
El Nàutic
Restaurants Costa BarcelonaAl costat del port esportiu i de l'estació de trens de rodalies, a primera línia de mar, trobem El Nàutic. De decoració elegant i ambient distingit, el restaurant del Club Nàutic el Masnou ofereix cuina mediterrània de mercat especialitzada en peix i marisc.
-
El Recó de l'Avi
Restaurants PirineusRestaurant rural especialitzat en carns a la brasa i cuina tradicional catalana.
-
El Racó del Jabugo
Restaurants Costa BarcelonaCom el seu nom indica, El Racó del Jabugo és un celler ben assortit de pernils i embotits ibèrics. Situat a Mataró, ofereix també patés i formatges, tapes, carns a la brasa i plats a la carta. També s'hi pot menjar de menú.
-
El Racó de la Cigonya
Restaurants Costa BarcelonaEl Racó de la Cigonya, inaugurat l’any 2000, és un restaurant que ofereix una cuina tradicional amb una tècnica moderna i que potencia la creativitat. La cuina, formada per un equip jove, explora constantment nous mètodes de creació.El restaurant té tres menjadors i una terrassa.
-
El Racó de la Cigonya
Restaurants Costa BarcelonaA l'any 2000, naixia als Monjos un nou concepte gastronòmic basat en la tradició de la cuina catalana, la innovació i la creativitat. Tant l'exploració de nous mètodes d'aplicar els cànons culinaris tradicionals com el disseny de plats, fets amb productes de proximitat i de temporada, formen part de la filosofia d'El Racó de la Cigonya.
-
El Racó de Can Feliu
Restaurants Costa BarcelonaAl restaurant El Racó de Can Feliu, que ocupa una masia del segle XV a la part més elevada de Vilassar de Dalt, s'ofereix cuina mediterrània elaborada amb productes de temporada. Alguna de les seves especialitats són les croquetes de foie i ceps i el bacallà a la llauna.
-
El Racó d'en Tomàs
Restaurants Paisatges BarcelonaEl Racó d’en Tomàs és un d’aquells restaurants que cal descobrir, amb una carta de plats de temporada cuinats de manera imaginativa.
-
El Racó d'en Binu
Restaurants Costa BarcelonaGeni i figura, Francesc Fortí, l’esperit del Racó d’en Binu, és capaç de ser el primer català amb dos estrelles Michelin, perdre’n una, retornar l’altra, tancar, reobrir i seguir sent un clàssic de la cuina tradicional personalitzada i creativa, amb un receptari que combina cuina francesa i certs tocs imaginatius en els quals es percep una acurada elaboració.